Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cutremur de 5,2 grade, produs în Turcia. Seismul a avut loc în zona devastată în luna februarie
WhatsApp
Un seism cu magnitudinea 5,2 a avut loc, joi, 23 noiembrie, în sud-estul Turciei, în aceeaşi zonă care a fost devastată de cutremurele de pământ din luna februarie.

Cutremurul de joi a fost urmat de o replică seismică de 4,7, iar ambele au avut epicentrul în provincia Malatya, a anunţat Agenţia turcă de gestionare a dezastrelor (AFAD). 

Primul cutremur a fost înregistrat la ora locală 17:46 cu epicentru în zona orașului Battalgazi, raionul Malatya, și la o adâncime de 6,9 ​​km. Unele agenții străine au măsurat o magnitudine de 5,6 pe scara Richter.

Cele două cutremure au fost resimțite foarte puternic în zonă și în județele limitrofe. Deocamdată nu au fost raportate victime şi nici pagube materiale, a precizat guvernatorul din Malatya, Ersin Yazici, pentru televiziunea de stat TRT. 

Pe 6 februarie 2023, două seisme puternice au zguduit sud-estul Turciei şi nordul Siriei, ucigând peste 50.000 de oameni şi lăsând milioane de persoane fără locuinţe.

În luna februarie a anului 2023, un cutremur s-a produs în Turcia, cu magnitudinea de 5.7 grade pe scara Richter. Peste 1000 de clădiri s-au prăbușit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel