Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cuplu de proxeneți români din Spania, tupeu incredibil în fața judecătorului: "Nu am obligat-o, câștiga banii cum putea"
WhatsApp
Un cuplu de români acuzat că ar fi forțat o conațională să se prostitueze în Avilés, Spania, și-a negat vehement acuzațiile în fața Tribunalului Penal. Ei au susținut că au adăpostit temporar femeia din "milă" și că aceasta a decis de bunăvoie să se angajeze în această activitate pentru a-și câștiga traiul în Spania.
Cuplu de români cercetat că ar fi prostituat o compatrioată, neagă acuzațiile: "Nu am forțat-o să facă nimic" / Foto: ILUSTRATIV

Procesul a avut loc în această dimineață, iar cuplul a declarat că femeia știa ce urma să facă atunci când a ajuns în Spania. Ei au subliniat de asemenea, că femeia nu a fost niciodată supusă constrângerii sau privată de documentele sale.

„Nu am obligat-o să se prostitueze, fiecare și-a câștigat traiul cum a putut", au declarat cei doi români conform presei străine.

Cu toate acestea, procuratura a menținut acuzația de proxenetism împotriva cuplului, argumentând că există dovezi care susțin acuzațiile. Potrivit poliției, femeia a fost găsită lucrând ca prostituată pe strada Llano Ponte, iar inculpatul a fost văzut mergând să o ia de mai multe ori.

 

Victima ar fi fost chemată să își ia actele înapoi

 

Apărarea cuplului a contestat aceste dovezi, afirmând că femeia a fost întotdeauna liberă să plece. De asemenea inculpatul a explicat și motivul pentru care femeia a fost văzută în prezența lui. Bărbatul a explicat că a mers să o ia cu mașina pentru că "afară ploua sau pentru că ea pierduse autobuzul".

„Venea și pleca atunci când voia, avea întotdeauna un telefon mobil la dispoziție, după cum ea însăși a recunoscut, iar documentele sale, care, potrivit poliției, au fost găsite într-o pungă de plastic presupus ascunsă în spatele unei comode din fața patului, au fost lăsate în casă atunci când a plecat. Am chemat-o să ia hainele pe care le-a lăsat și actele", iar aceasta nu a venit au spus ei.

Avocatul Marco Suárez a cerut eliberarea femeii pe baza declarației martorului din ancheta preliminară, în care aceasta a recunoscut că știa că va trebui să se prostitueze în Spania. El a argumentat că există neconcordanțe în acuzații și că femeia ar trebui să fie transferată într-un alt oraș pentru a evita repercusiunile.

În prezent, procesul continuă, iar cuplul român se confruntă cu posibilitatea unei pedepse de șase ani de închisoare în cazul în care vor fi găsiți vinovați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel