Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cunoscut om de afaceri român s-a sinucis după ce a lăsat mesaje de adio pentru cei 3 copii: „Mare greșeală ai făcut, Mișule!”
WhatsApp
Un cunoscut om de afaceri din Bistrița, fost consilier local PRM BN, s-a sinucis luni noaptea, imediat după ce le-a lăsat un mesaj pe Facebook celor 3 copii ai săi.
Foto ILUSTRATIV

Mihai Elian Ulsamer a ales să își ia viața, în noaptea de luni spre marți, în apropierea casei sale, unde a fost găsit spânzurat. Vestea a venit ca un șoc pentru familie și prieteni. 

Ulsamer a postat pe Facebook, la ora 23.09, mesajul: „Viața este frumoasa, dar pentru mine...”. Două minute mai târziu, a adăugat și 2 comentarii: „♥️♥️♥️♥️♥️♥️…în special pentru Ema, Andreas și Elsa !!! Vă iubesc mult de tot !!”

Înainte să își pună capăt zilelor bărbatul a mai postat și două melodii pe rețeaua socială: „Lacrimile” de la cântăreața Jo și  „Nu mă uita” de la artista Ioana Ignat.

 

„Mare, mare, mare prostie Mișule!”

 

Mihail Elian Ulsamer avea 3 copii și de câțiva ani, locuia în Capitală, în ciuda faptului că administra mai multe afaceri în Bistrița, printre care agenția de publicitate Awa Design și ziarul online Bistrita24.ro. Acesta a fost implicat și în fotbal.

Mai mulți prieteni i-au lăsat acestuia mesaje de condoleanțe pe Facebook: „O mare greșeală, Mișule , înca tot nu-mi vine să cred ...”, „Mare, mare, mare prostie Mișule! Mare păcat !!”, „Mare păcat...... pentru decizia luată. .. DUMNEZEU SĂ TE IERTE!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel