Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum acționa românul poreclit „Bestia din Luton”. La ce calvar le supunea pe femei
WhatsApp
Românul care a îngrozit Marea Britanie, Săndel Hornea, și-a primit pedepasa: 16 ani de închisoare pentru jaf și agresiune.
„Bestia din Luon” și-a primit pedeapsa: 16 ani de închisoare

Magistrații britanci au decis în cazul românului care a bătut cu bestialitate trei femei. De fapt, Hornea a dorit să le jefuiască. Intra în casele lor, deghizat în curier, apoi, le lovea cumplit Ultimul jaf a însemnat, de fapt, doar o stație de jocuri. Se întâmpla în urmă cu doi ani. 

Românul, condamnat în țară și pentru proxenetism, s-a deghizat în curier și s-a prezentat la ușa unei familii de asiatici din Luton, sub pretextul că livrează un colet. Cum i-a fost deschisă ușa, s-a năpustit asupra a două femei și aproape că le-a mutilat. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere, relatează MyLondon.

Nu s-a oprit nici după ce a lăsat-o pe adolescentă  inconștientă. A mers spre bunica ei și  a lovit-o în cap.  Bărbatul și-a continuat drumul până când a apărut și mătușa adolescentei, pe care a lovit-o cu pumnii în față. Pentru violența greu de descris în cuvinte, presa britanică l-a numit „bestia din Luton”, menționează sursa citată.

„Bestia din Luton” și-a primit pedeapsa: 11 ani de închisoare. Cum le tortura pe femei

 

Hornea nu este la prima condamare. Are 37 ani și următorii 20 de ani îi va petrece închisoare. Înainte să fie condamnat definitiv pentru agresarea celor trei femei din Luton, a mai violat tinere din Italia. De asemenea, a fost găsit vinovat pentru pornografie infantilă.

El s-a apărat și le-a spus judectorilor că a fost drogat și pus de alte persoane să comită toate aceste fapte odioase. Judecătorii, însă, nu l-au crezut pe cuvânt și s-a dovedit că a avut discernământ de fiecare dată, Astfel, a fost condamnat la 8 ani pentr proxenetism. A fost liberat condiționat și mai are de executat 4 ani pentru faptele comise pe raza Italiei.

Asfel, Hondrea are de executat 20 de ani de închisoare. Polițiștii din Anglia și din Marea Britanie sunt uluiți de numărul mare al violențelor din partea românilor.

Cei din urmă au lansat și un apel către populație, după ce o româncă a intrat în casa unor bătrâni și i-a jefuit: „Nu mai lăsați pe oricine să vă intre în casă!”, este antenționarea Poliției din Italia.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel