Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cristina, o româncă adoptată de mică în Italia, a aflat, la 38 de ani, că are o soră: "Ajutați-mă să o găsesc! Aș vrea doar să am ocazia să o cunosc și să o mai țin în brațe“
WhatsApp
Speranța unei românce din Palermo: "Am descoperit că am o soră în Messina, ajutați-mă să o găsesc"!
foto: freepik.com

O sentință îți poate schimba viața. Știe bine acest lucru Cristina, căreia un unchi i-a dezvăluit într-o zi fără menajamente și brusc: "Ai o soră pe care nu ai cunoscut-o niciodată", fără să adauge nimic altceva.

De aici a început o căutare neîncetată de informații și date care până acum nu a dus la nimic, inclusiv din motive evidente de confidențialitate. Cristina, născută la București în 1985 și adoptată la scurt timp după aceea de o familie din Palermo, începe astfel să scormonească în trecutul ei. Începe în Parma, orașul în care lucrează și locuiește în prezent împreună cu soțul ei. De la părinții ei adoptivi nu obține nimic, reușește doar să afle că sora ei biologică, conform unor informații sumare, locuiește încă în Messina, unde s-a mutat de la o vârstă fragedă, îngrijită de o familie bogată, potrivit PalermoToday.

2. -imagine fara descriere- (cristina-codrenu_89464100.jpg)

Mesajul emoționant al româncei care își caută sora mai mare

 

De aici și cererea de ajutor, pe care femeia a ales să o difuzeze prin intermediul MessinaToday.

Mă numesc Cristina, dar numele meu original era Codreanu Georgeta, m-am născut la București (România) pe 10 octombrie 1985. Am fost adoptată de o familie din Palermo, unde am petrecut 22 de ani înainte de a mă muta în căutarea unui loc de muncă în altă parte.

Am descoperit recent, din întâmplare, că am o soră biologică, poate cu 2-3 ani mai mare (născută între 1982 și 1985), aceasta din urmă adoptată de o familie înstărită din Messina, unde și-a petrecut copilăria și unde este posibil să locuiască în continuare.

Numele ei original era Cristina Codreanu, iar acum ar trebui să aibă în jur de 39/42 de ani, și mi-a fost descrisă ca având părul blond/roșcat castaniu, și o constituție mică, 1,50/1,70 cm.

Aș vrea doar să am ocazia să o cunosc și să o mai țin în brațe. În copilărie, înainte de adopții, mi s-a spus că suntem două picături de apă, motiv pentru care atașez o fotografie cu mine, în speranța că va fi utilă. Oricine se recunoaște, sau are informații, este rugat să scrie la adresa de e-mail special creată: [email protected]“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel