Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crimă ȘOCANTĂ în Anglia: Un român și-a înjunghiat iubita cu o foarfecă și a lăsat-o să moară pe gresia din baie
WhatsApp
Un român stabilit în Anglia este acuzat că și-a ucis cu sânge rece partenera. Vasile a înjunghiat-o pe femeie cu o foarfecă.  

Crimă oribilă în Plumstead, un cartier din sud-estul Londrei. Consanța Bunea, o româncă în vârstă de 50 de ani a fost găsită moartă în baia unui apartament din Ravine Grove. Potrivit poliției, cel care i-a înfipt o foarfecă în spate și a lăsat-o să moară este chiar concubinul ei, un român.  

Femeia n-a avut nicio șansă

 

Vasile Bratu, în vârstă de 39 de ani, fără un domiciliu stabil, ar fi înfipt obiectul transformat în armă albă în spatele concubinei sale, Constanța Bunea, în vârstă de 50 de ani, în Duminica Paștelui catolic, potrivit datelor din anchetă prezentate de publicația News Shopper

Serviciile de urgență au fost chemate la domiciliul celor doi pe 4 aprilie, la 2:20 dimineața. În ciuda eforturilor depuse de paramedici, femeia a decedat la fața locului.

Ofițerii criminaliști au adunat dovezi și au început ancheta, iar un bărbat, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat la fața locului. Ofițerii și-au dat seama imediat că cei erau parteneri de viață.

Bratu a fost acuzat de crimă, marți, 6 aprilie și a fost arestat a doua zi, în baza unui mandat emis de Curtea Magistraților din Bexley.

Vasile Bratu a apărut în instanță la Old Bailey vineri, 9 aprilie, fiind oficial acuzat de crimă. Inculpatul a plâns pe tot parcursul ședinței de judecată, mai scrie sursa citată. 

Judecătoarea Anne Molyneux, QC, a stabilit o ședință de recunoaștere a vinovăției pentru 25 iunie, la Old Bailey, și l-a trimis pe inculpat în arest.

roman-anglia-injunghiat-cu-foarfeca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel