Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crimă Drumul Taberei. Detalii înfiorătoare: Al patrulea mort în Germania
WhatsApp
Doi bărbați, paznici la o fabrică de ciment din Drumul Taberei, au fost uciși. 

Cei doi bărbați au avut o moarte violentă. Au fost aruncați de la înălțime. Familia spune că au fost asfixiați și aruncați în gol. Medicii legiști confirmă moartea prin izbirea de un plan dur. 

Cei doi suspecți, frați, au fost astăzi eliberați. Procurorii nu au convins judecătorii, nu au avut destul probe împotriva lor. 

Anul trecut, în august, un paznic a murit în aceeași fabrică de ciment. Sunt trei crime într-un an, practic, la fabrica de ciment din Sectorul 6 al Capitalei. 

Suspecții crimei duble au fost suspecți și anul trecut. După crima de anul trecut, ei au plecat în Germania. S-au întors în urmă cu două săptămâni în țară și s-au angajat tot la fabrica de ciment. 

Crima de anul trecut nu și-a găsit vinovații. Un paznic a fost ucis atunci. El făcea naveta din Giurgiu și n-a mai ajuns acasă. A fost găsit după mai multe zile de căutări în subsolul firmei, mort. 

Procurorii din România lucrează cu procurorii din Germania în acest caz. Se pare că la locul de muncă, unde au fost angajați cei doi frați, a fost o crimă asemănătoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel