Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Creșa GROAZEI. Educatoarea îi amenință cu BĂTAIA pe copii: "O capeţi"
WhatsApp
Părinţii unor copii de la o creşă din Alba Iulia acuză o educatoare şi o îngrijitoare că le-au jignit copiii, spunându-le „putori” sau i-au ameninţat cu bătaia. Aceştia au înregistrat modul în care femeile se comportă cu micuţii şi au reclamată situaţia la poliţie, fiind deschisă o anchetă.

Potrivit IPJ Alba, au fost depuse sesizări privind comportamentul unei educatoare şi unei îngrijitoare faţă de copiii înscrişi la o creşă din Alba Iulia. Părinţii reclamă faptul că acestea vorbesc urât cu copiii.

„La Poliţia Municipiului Alba Iulia au fost depuse două sesizări din partea unor părinţi ai căror copii frecventează creşa respectivă. În urma cercetărilor s-a stabilit că faptele sesizate ar putea întruni elementele constitutive ale infracţiunii de rele tratamente aplicate asupra minorului şi a fost întocmit un dosar penal. În această fază a cercetărilor este vorba despre cercetarea faptei, adică cercetările sunt in rem", a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.

Reprezentantul IPJ Alba a mai spus că părinţii au reclamat un limbaj inadecvat, agresiv, şi chiar acte de violenţă asupra minorilor.

În înregistrările făcute de părinţi se aud expresii ca: „Du-te la oliţă, putoare!", „Mai potoleşte-te odată, că mă disperi!", „Mă disperi deja!", „Lasă piciorul jos, că o capeţi!", conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel