Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copilul din Constanța DISPĂRUT a fost GĂSIT MORT. ULTIMĂ ORĂ (FOTO)
WhatsApp
Băiețelul de 8 ani din comuna Pecineaga, județul Constanța, care a fost dat dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, după ce a plecat din fața casei a fost găsit mort în această dimineață într-un dintre bazinele de dejecţii ale complexului de porci din Pecineaga, anunță Antena 3.

Bițică Iulian Alexandru a dispărut în cursul zilei de sâmbătă, 2 noiembrie, chiar din fața casei, în jurul orei 15:00. În momentul în care tatăl nu l-a mai văzut a plecat în căutarea lui, iar patru ore mai târziu a alertat autoritățile. Polițiștii au format mai multe echipe de căutare și au încercat să descopere probe care să ducă la găsirea băiețelului de 8 ani.

(w670) 

Băiatul, dispărut din faţa locuinţei sale în timp ce se afla la joacă, cu rolele, a fost căutat continuu de sâmbătă seară. La căutări au participat, iniţial, peste 150 de lucrători ai IPJ, ajutaţi de trei câini de urmă, ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, poliţişti locali, voluntari, intervenindu-se şi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne.

Au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă, fiind verificat şi sistemul de supraveghere video din localitate, format din 40 de camere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel