Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copilul de 11 ani al moldovenilor implicați în accidentul de pe autostrada A9 din Italia, a murit
WhatsApp
Un accident tragic care a avut pe autostrada A9 din Italia, vinerea trecută, a adus o familie din Moldova cu pașaport românesc în pragul dezastrului: copilul cel mic și-a pierdut viața după cinci zile în care medicii au încercat să îl salveze.
Foto: freepik

Autoritățile din Como au fost nevoite să ia o decizie dureroasă, după ce un copil de 11 ani din Republica Moldova, implicat într-un accident grav pe Autostrada A9, a pierdut lupta pentru viață la spitalul Papa Giovanni din Bergamo. Magistratul Parchetului din Como a autorizat prelevarea organelor, în timp ce poliția rutieră din Busto Arsizio a investigat cauzele coliziunii.

Mama și sora au fost grav rănite 

 

Tatăl copilului, conducând un Mercedes, a fost implicat într-un incident tragic în timp ce încerca să ajungă la banda îndreptată spre Elveția. El a întors mașina după ce a descoperit că intersecția de ieșire Fino Mornasco era închisă. În urma accidentului, mama în vârstă de 39 de ani și sora de 16 ani a copilului decedat, au suferit răni grave. Tatăl a suferit răni ușoare. Aceștia, originari din Moldova și cu domiciliul în Belgia, au fost transferați de la spitalul Sant'Anna din Como la spitalul Papa Giovanni din Bergamo pentru a fi împreună cu cel mic.

Citește și: Accident teribil pe autostrada A9 din Italia: un băiat de 11 ani cu pașaport românesc se luptă pentru viața sa

Eforturile medicale de cinci zile nu au reușit să îl salveze pe copil, acesta încetând din viață fără să își recapete vreodată cunoștința sau să ofere semne de ameliorare. 

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel