Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copil român din Italia, căutat de familia îndurerată. Andrei a plecat la școală și nu s-a mai întors
WhatsApp
Un adolescent român stabilit în Italia este căutat de familie și autorități, după ce, pe data de 9 mai, a plecat la școală și nu s-a mai întors de atunci.
Foto: Andrei, tanarul român dispărut / Sursă: laprovinciadivarese.it

Un apel disperat pentru găsirea lui Andrei, un adolescent român în vârstă de 13 ani care a dispărut fără urmă în provincia Varese pe data de 9 mai, a fost lansat în cadrul emisiunii "Chi l'ha visto?" de pe Rai3.

Tânărul a fost văzut ultima oară mergând la școală în dimineața acelei zile, dar nu s-a mai întors acasă după aceea. Familia și autoritățile își intensifică eforturile pentru a-l găsi, iar un apel disperat a fost făcut pe pagina de Facebook a emisiunii, solicitând informații relevante despre dispariția lui Andrei.

Semnalmentele lui Andrei

 

În ziua dispariției, Andrei purta jachetă albastră, un hanorac cu dungi roșii, un tricou de culoare închisă, blugi cu tăieturi la genunchi și coapse, și adidași Nike albi. 

Citește și: Român din Belgia, dispărut fără urme. Bogdănel nu a mai fost văzut de o săptămână

Tânărul de 13 ani, stabilit în Lonate Pozzolo, Varese, a dispărut după școală în după-amiaza zilei de joi, 9 mai, și de atunci nu s-a mai aflat nimic despre el. Informațiile furnizate menționează că Andrei nu avea la el telefonul mobil sau documentele personale.

Familia și autoritățile continuă să facă apel la public pentru orice informații care ar putea ajuta la găsirea lui Andrei și să își exprime speranța că tânărul va fi găsit în siguranță.

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel