Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copil român de 11 ani ucis de TIR: Băiatul coborâse din autobuz şi traversa pe trecerea de pietoni
WhatsApp
Tragedie fără margini pentru familia unui băiețel de 11 ani, ucis de TIR chiar pe trecerea de pietoni. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Băiatul tocmai coborâse din autobuz şi traversa strada, pe trecerea de pietoni, când a fost lovit de o maşină, iar ulterior a fost proiect pe sensul opus, unde a fost lovit de o altă mașină, iar mai apoi a ajuns sub roțile unui TIR care se afla în mişcare.

Medicii de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze, dar nu l-au mai putut readuce la viaţă.

Toţi şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul alcootest, dar nu erau băuţi. Poliţiştii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

Mai mullte persoane au distribuit poze de la fața locului pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. În imagini se poate observa că la la locul accidentului s-au prezentat mai multe echipaje de poliție, pompieri, criminaliști, strada îmbrăcând culoarea roșie a mașinilor de intervenție.

„Cum poți alerga ca un bezmetic cu o mașină care frânează la fel ca Dacia 1310?“

 

Sute de oameni și-au exprimat indignarea și regretul pentru copilașul care a murit nevinovat. Bărbați și femei, mame sau viitoare mame au făcut apel la șoferi pentru a spori atenția la volan, în special în aproprierea trecerilor de pietoni.

“Doamne Dumnezeule! Sunt mamă, pieton și șofer și mă rog la Dumnezeu să nu mă aflu vreodată într-o astfel de situație. Din niciun punct de vedere. Ne trebuie tuturor un pic mai multă atenție. Păcat de acest suflet nevinovat!”, “Atât de nedrept si înfiorător de greu pentru cei rămași! Dumnezeu să dea putere părinților și zbor lin printre îngeri sufletului plecat!”, au spus câteva persoane pe pagina de Facebook dedicată informațiilor despre traficul din București și Ilfov.

O altă persoană a povestit că a fost martoră la momentul în care șoferii erau testați pentru alcoolemie: “Am văzut și reacția șoferului de pe tir. A fost testat cu aparatul etilotest, a suflat cu hotărâre și multă încredere apoi cu multa tristețe dădea explicații polițiștilor și spunea cu îndârjire că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință să evite tragedia. Din păcate….astea sunt șoselele noastre și ăștia sunt oamenii…oare cum poți alerga ca un bezmetic cu o mașină destul de slabă tehnic care frânează și acum la fel că Dacia 1310 …?”, au fost câteva dintre comentariile transmise de membrii grupului de șoferi.

(sursa foto: Playtech)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel