Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Control de droguri: Patru persoane, printre care și un român, au fost arestate. Peste cinci kilograme de droguri confiscate
WhatsApp
Patru persoane, dintre care și un român, au fost arestate și peste 5 kilograme de droguri au fost confiscate.

Ofițerii postului de poliție din Via Percoto, Italia, au arestat trei bărbați și o femeie pentru trafic de droguri, în timpul unui control realizat ăn mai multe zone din Italia, cunoscute pentru astfel de afaceri murdare.

 

Bilanțul operațiunii de combatere a traficului de droguri desfășurată în ultimele zile de polițiști



Un tânăr italian, în vârstă de 18 ani a fost prins în timp ce fuma un joint. Când i-a observat pe polițiști a încercat să se urce înapoi în mașină pentru a pleca, dar a fost blocat.

Investigațiile ulterioare le-au permis polițiștilor să confiște peste 5 kg de hașiș. După validarea arestului, tânărul de 19 ani a fost arestat preventiv de către Secția a 8-a a Tribunalului din Roma.

Într-o altă operațiune, detectivii din Colombo au urmărit doi cumpărători suspecți care, în ciuda lor, i-au condus pe polițiști la intrarea unui imobil din Via Chiabrera, unde se afla apartamentul a doi presupuși traficanți.

 

Un român și un italian au fost prinși cu mai mult de 100 de grame de hașiș

 

Prin intermediul unui grup de pe Instagram, băieții stabiliseră să se întâlnească pentru a încheia schimbul prin trecerea drogurilor și a banilor prin fereastra casei. În urma acestui fapt, anchetatorii au decis să intervină și să percheziționeze locuința celor doi, unde au fost găsite aproximativ 135 de grame de hașiș.

Polițiștii au efectuat apoi arestări împotriva unui italian de 18 ani și a unui cetățean de origine română de 19 ani. În ambele cazuri, arestul a fost validat.

Ultima, dar nu cea din urmă, o femeie de 42 de ani, suspectată de trafic de droguri, a fost arestată în fața unui supermarket din Via Padre Semeria, deoarece a fost văzută în timp ce cumpăra și vindea. În timpul percheziției, au fost confiscate mai multe grame de cocaină și 150 de euro. Arestarea a fost validată, conform presei străine.

 

------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel