Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Controale la intrarea în Germania. Un român a fost dat jos din autocar și trimis direct la închisoare
WhatsApp
Un român a fost reținut în Germania, în urma unui control la granița germano-olandeză.

Un român în vârstă de 41 de ani a fost reținut de polițiștii federali germani în noaptea de luni spre marți la granița germano-olandeză, în urma unor controale de rutină. Bărbatul era pasager într-un autocar internațional care circula pe autostrada A28, ce conectează Germania și Olanda.

Conform unui comunicat de presă al poliției din Bad Bentheim, autocarul a fost oprit în jurul orei 4:45 în zona industrială Bunde West pentru verificarea pasagerilor. În urma controalelor, s-a descoperit că pe numele românului existau două mandate de arestare emise de doi procurori.

Bărbatul era căutat pentru infracțiuni de furt și trebuia să plătească o amendă de 1.395 de euro sau să execute o pedeapsă cu închisoarea de 139 de zile. Deoarece nu a putut achita amenda pe loc, a fost dus la cel mai apropiat centru de corecție.

Autoritățile germane efectuează în mod regulat controale la frontiere, iar autostrada A28 este frecvent supusă acestor verificări, potrivit unui comunicat al poliției germane.

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel