Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Containere cu peste 60 de tone de deșeuri, descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea
WhatsApp
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu lucrători vamali și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, au descoperit – marți -patru containere ce conţineau 63 tone deșeuri de plastic amestecat cu carton, care urmau să fie importate de către două societăţi comerciale din România.
Containere cu peste 60 de tone de deșeuri de plastic amestecat cu carton, descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea

Astfel, în data de 27 iulie, în urma unor activități informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța, au descoperit patru containere, sosite din Irlanda, pentru două firme de pe raza judeţului Ilfov.

Acestea erau încărcate cu 63 tone deșeuri de plastic amestecat cu carton, iar în documentele de transport erau menţionate doar elemente de material plastic.

Astfel, în urma constatării faptului că numărul de cod de deșeu este trecut eronat în documentele de însoțire, a fost luată măsura nepermiterii efectuării importului și returnarea la societatea exportatoare din Irlanda, de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel