Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Clipe de groază într-un avion cu destinația Roma. Un pasager a făcut infarct, după zeci de minute de turbulențe severe
WhatsApp
Au fost clipe de panică într-un avion cu destinația Roma. Aeronava a fost afectată de turbulențe severe, iar unul dintre pasageri a suferit un infarct. Din fericire, avionul a fost adus la sol în siguranță.
Sursa foto: X

Un zbor comercial dinspre Koln, Germania, către Roma, Italia, a fost zguduit de o furtună violentă, care a provocat momente de panică printre pasageri. Aeronava a traversat turbulențe severe timp de 25 de minute, timp în care pasagerii au experimentat stări de rău, iar unul dintre ei a suferit un infarct.

Incidentul a avut loc cu câteva zile în urmă, iar una dintre pasagere, Angela Velenosi, a descris clipele de teroare prin care a trecut într-un interviu acordat presei italiene.

"Trebuia să aterizăm la ora 13:50 la Fiumicino, dar avionul a început să se clatine violent", a relatat Velenosi. „Am suportat turbulențe atât de puternice încât mulți dintre noi s-au simțit rău, iar un pasager a făcut infarct. Sper că s-a salvat, pentru că după aterizare părea încă în stare critică.”

Echipajul de zbor s-a confruntat cu dificultăți în a interveni din cauza mișcărilor violente ale aeronavei, nefiind capabil să se deplaseze în interiorul cabinei pentru a oferi primul ajutor imediat pasagerului afectat de infarct. În ciuda haosului, Velenosi a reușit să comunice prin WhatsApp cu copiii săi, pentru a-i asigura că este în viață.

Oamenii au plâns de bucurie la aterizare

 

„Era aproape imposibil să rămâi calm când toți din jur își pierdeau cumpătul”, a mărturisit aceasta, subliniind că mulți dintre cei aflați la bord țipau și plângeau. „Când am aterizat, s-au repetat aceleași scene, dar de data aceasta de bucurie."

Pasagera italiană a povestit că mai mulți colegi de-ai săi, care participaseră la o expoziție și care intenționau să rămână peste noapte în Roma, au declarat că vor evita pentru o vreme să mai urce într-un avion. Cu toate acestea, Velenosi a adoptat o altă strategie de a-și gestiona anxietatea post-zbor. "Primul lucru pe care l-am făcut a fost să fug", a spus ea, amintind și de participarea sa la Maratonul de la New York. "Am mers la primul bar și am luat o înghețată, iar când am ajuns acasă, mi-am permis un duș fierbinte și revigorant, gândindu-mă la pericolul evitat.”

Deși avionul a aterizat în siguranță, evenimentul a lăsat în urmă momente de spaimă pentru pasageri, furtuna neașteptată amplificând tensiunea până aproape de capitala italiană.

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Citește mai departe

Locuri de muncă pentru toți și venit minim garantat. Planul de a opri declinul economic al Italiei

 

Creșterea economică a Italiei continuă să încetinească, în timp ce sărăcia și scăderea puterii de cumpărare afectează tot mai multe familii. Senatorul și vicepreședintele Mișcării 5 Stele (M5S), Mario Turco, propune o intervenție radicală pentru a schimba această situație. Într-un editoria publicat recent în cotidianul Fanpage, Turco susține că un plan care să garanteze tuturor șomerilor un salariu minim plătit de stat nu este o utopie, ci un proiect fezabil.

Economia italiană e în declin

 

Turco critică politica economică a Italiei din ultimii ani, argumentând că lipsa unor politici industriale de stat a împiedicat direcționarea investițiilor publice și private către sectoare inovatoare, cum ar fi tehnologia de vârf, cercetarea și dezvoltarea. Italia a concentrat resursele pe sectoare cu tehnologie scăzută, unde marjele de profit și productivitate s-au redus, ceea ce a dus la stagnarea salariilor și la o economie cu o creștere redusă.

Vezi aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel