Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciocnire între două trenuri în Germania. Un vagon a sărit de pe șine; Sute de pasageri au fost evacuați / FOTO
WhatsApp
Marți dimineață, trenul ICE 614, care circula de la München la Hamburg, a deraiat în apropiere de gara Worms din Renania-Palatinat. 
Foto: Capturi de ecran/ Sursă: X @Regio_Mitte & @j_nikhil

Un incident grav a avut loc astăzi lângă Worms, Renania-Palatinat, când trenul ICE 614 de la München la Hamburg a deraiat în apropierea gării locale. Conform informațiilor furnizate de presa locală, un tren regional a intrat în gara din Worms și a lovit trenul ICE, determinându-l să deraieze. Un purtător de cuvânt al Deutsche Bahn a confirmat că un vagon a sărit de pe șine, iar circumstanțele precise ale coliziunii rămân deocamdată neclare, existând speculații că un comutator ar fi putut fi setat incorect.

Sute de persoane au fost evacuate

 

Pentru evacuarea în siguranță a celor aproximativ 520 de pasageri, a fost necesar să fie întrerupt curentul în zona feroviară din jurul gării principale din Worms. Ca urmare, gara a fost închisă complet, iar trenurile de lungă distanță au fost deviate către Frankfurt și Mannheim. Conexiunile regionale au fost, de asemenea, anulate, iar Deutsche Bahn a sfătuit călătorii să-și verifice rutele înainte de a pleca și să caute alternative.

Potrivit informațiilor furnizate de pompieri, pasagerii nu au suferit răni, însă conductorul trenului regional a fost rănit. Gravitatea rănilor acestuia nu a fost încă stabilită.


---------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel