Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cioban, înjunghiat la o stână de un coleg. Grav rănit, bărbatul a ajuns pe masa de operație
WhatsApp
Un bărbat a fost grav rănit în urma unui conflict izbucnit pe fundalul consulului de alcool, la o stână din satul Holda, orașul Broșteni, în județul Suceava.
injunghiat_cutit

Evenimentul a avut loc miercuri, 8 septembrie. Polițiștii au stabilit că mai multe persoane consumau băuturi alcoolice la o stână din zona denumită „Căboi”. Martorii au povestit că între bărbatul rănit (61 ani) și un alt bărbat (57), ambii ciobani, a izbucnit un conflict. În timpul disputei, bărbatul de 57 ani l-a înjunghiat pe celălalt cu un cuțit.

Martorii au precizat că, bărbatul rănit a încercat primul să-și lovească adversarul, însă nu a reușit. Abia după asta, celălalt cioban l-a înjunghiat. Un localnic din Broșteni, care trecea întâmplător în zonă, s-a oprit și a decis să-l transporte pe bărbatul rănit la spital. De precizat că în zonă nu este semnal de rețea telefonică, scrie newsbucovina.ro. 

Șoferul l-a transportat pe rănit în direcția Vatra Dornei, pe drum sunând 112. Rănitul a fost preluat în drum spre Vatra Dornei de un echipaj medical. Inițial, el a fost transportat la UPU Vatra Dornei, cu plagă înjunghiată subcostală stânga. Ulterior, bărbatul a fost transferat la SJU Suceava, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru tentativă de omor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel