Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cine este femeia care a păcălit o pensionară că o va face fotomodel. Românca ar fi înșelat mai multe persoane prin metoda „Modelling”
WhatsApp
Bătrâna de 80 de ani din București, păcălită că va ajunge fotomodel și că va defila pe podiumurile din Paris și Dubai, a căzut victimă unei tinere care ar fi înșelat mai multe persoane prin metoda „Modelling”.
Cine este femeia care a păcălit o pensionară că o va face fotomodel. Românca ar fi înșelat mai multe persoane prin metoda „Modelling”. FOTO: captură OBSERVATOR

Timp de aproape doi ani, bătrâna i-a dat femeii, pe nume Sandra P., aproape 170.000 de lei, doar ca să-și vadă visul împlinit. „Zic, uite, văd Parisul!”, a spus bătrâna naivă, potrivit Observator.

Înșelăciunea a început în vara anului 2019, când femeia de 80 de ani a fost oprită pe stradă și invitată într-un studio foto din apropiere pe motiv că „este foarte fotogenică” și ar putea face reclamă la produse cosmetice. I-a căzut în capcană și așa a pierdut aproape 35.000 de euro.

În cele din urmă, bătrâna a anunțat poliția și a aflat că nu ar fi singura victimă a tinerei „de la agenție”. 

Tânăra ar fi fost prinsă în flagrant când prima suma de 14.900 de lei. Acum, ea este cercetată sub control judiciar impus pentru 60 de zile. În plus, polițiștii au pus și sechestru pe apartamentul acesteia, pentru a putea recupera prejudiciul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel