Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cinci români au furat articole de lux de 2.000 în Spania: Hoții, prinși în timpul unei acțiuni ca-n filme
WhatsApp
Poliția Națională spaniolă a arestat cinci români, care au furat articole de lux în valoare de aproape 2.000 de euro cu scopul de a le revinde.
Cinci români au furat articole de lux de 2.000 în Spania. Hoții, prinși în timpul unei acțiuni ca-n filme. Sursa foto: freepik.com

Jaful care a fost premeditat și pregătit în detaliu a fost zădărnicit de Poliția Națională din Gandia vineri, 3 noiembrie. Agenții au dat o lovitură dură unui grup de tâlhari, toți de origine română, care aveau deja mașina plină cu produse de lux. Hoții au fost prinși cu vehiculul încărcat cu bunurile furate și cu cheile în contact. Lipsea doar unul dintre acoliții lor, ceea ce a facilitat arestarea celor cinci hoți.

Operațiunea a fost finalizată vineri, 3 noiembrie, în jurul orei 14.15. Un automobil Skoda Octavia gri era parcat la ușa centrului comercial. Înăuntru se aflau patru persoane, în timp ce al cincilea nu terminase de  „cărat din magazine la vehicul articole de lux”, au dezvăluit sursele anchetei pentru Las Provincias. 

Aparent, grupul ar fi petrecut câteva ore dimineața umplând mașina cu tot felul de „produse de lux cu intenția de a le revinde ilegal în piață”. Însă  polițiștii i-au  împiedicat pe hoți să fugă cu produsele furate în valoare de aproape 2.000 de euro.

 

Doi bărbați și trei femei au fost reținuți

 

În mașina hoților, agenții au găsit „genți de mână, parfumuri, produse cosmetice și îmbrăcăminte, toate cu prețuri mari, din moment ce au păstrat etichetele”. Cu puțin timp înainte de a avea loc arestarea, un agent de securitate de la centrul comercial a observat „plimbările suspecte ale mai multor persoane”, până când a oprit-o pe una dintre ele, o femeie. La verificarea faptului că aceasta transporta produse din mai multe magazine fără a putea prezenta bonurile de cumpărare, acesta a procedat la reținerea acesteia.

În acel moment a fost sesizată Poliția Națională și una dintre patrulele care se află în zonă a ajuns în câteva minute. Când au ajuns la fața locului, agenții de poliție au văzut o mașină plină cu produse și cu patru persoane înăuntru. 

Polițiștii au verificat mașina, iar cele patru persoane nu și-au putut dovedi achizițiile. Cei doi bărbați și trei femei, toți cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani, au fost aduși în fața justiției. Presupușii hoți au refuzat să dea o declarație și au fost eliberați, fiind cercetați în libertate pentru infracțiunea de furt continuu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel