Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cinci muncitori, prinși cu pașapoarte românești false pe un șantier din Stuttgart
WhatsApp
Polițiștii germani au depistat nouă muncitori care munceau ilegal pe un șantier din Stuttgart-Weilimdorf. Cinci dintre ei aveau pașapoarte românești false.
Italia. Un muncitor neplătit pentru munca depusă s-a întors pe șantier și a demolat lucrarea

Inspectorii de muncă au vizitat, săptămâna trecută, șantierul și au verificat condițiile de muncă ale angajaților care executau în lucrări de zidărie și interioare.

După ce au verificat actele, polițiștii au stabilit că doi muncitori din Serbia au intrat în Germania ca turiști și nu aveau permisiunea de a se angaja.

Alți șapte muncitori erau din Republica Moldova și lucrau în Germania fără permis de muncă. În plus, în cadrul verificării, cinci dintre bărbații din Republica Moldova s-au identificat cu pașapoarte românești falsificate, scrie ad-hoc-news.de.

Confruntați cu acuzația de fals în acte, ziua de muncă a celor cinci bărbați s-a încheiat în arest. Toți ceilalți lucrători angajați ilegal au fost nevoiți să întrerupă muncă.

Autoritățile responsabile de imigrație le-au cerut să părăsească țara. Inspectorii de muncă îi cercetează, printre altele, patronii firmei de construcții Offenbach pentru angajarea ilegală de muncitori străini.

Și un un alt muncitor din Ucraina, care avea doar permis de muncă pentru a se angaja în Slovacia, și-a încheiat  munca pe șantierul din Weilimdorf. Bărbatul trebuie acum să meargă la biroul de imigrare pentru a obține un permis de muncă german.

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel