Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cinci copii, morți după un accident înfiorător. Șoferul de 14 ani a luat cheile maşinii noaptea, când părinții dormeau (VIDEO)
WhatsApp
Cinci copii, cu vârste de 13 şi 15 ani, au murit după un accident înfiorător în Rostov, Rusia.
Cinci copii, morți după un accident înfiorător. Șoferul de 14 ani a luat cheile maşinii noaptea, când părinții dormeau (VIDEO)

Tragedia a avut loc duminică, la ora 4.36, pe strada Mashinostroiteley, lângă NEVZ, atunci când un Hyundai Solaris s-a izbit într-un copac cu viteză maximă. Impactul a fost atât de puternic încât corpul șoferului a fost zdrobit. În câteva ore s-a aflat că 5 copii au murit în accident, inclusiv șoferul, doar unul a supraviețuit, de 15 ani. Victimele, 4 băieți și 2 fete, au vârste cuprinse între 13 și 15 ani.

Surse din structurile de putere din regiunea Don au declarat pentru 1rnd.ru că drama a început în seara zilei de 17 aprilie. Adolescenții s-au adunat pentru a sărbători ziua de naștere a unui prieten de 14 ani. După petrecere, băiatul sărbătorit a luat în secret cheile mașinii părinților și colegii și a plecat.

 

Adolescenții și-au expus aventura pe rețelele sociale

 

Adolescenții au postat clipuri video din timpul „călătoriei” lor pe rețelele de socializare. Jurnaliștii au avut acces la evidența supraviețuitorului de 15 ani. Videoclipurile au fost încărcate la aproximativ 3 dimineața. Asta înseamnă că ei s-au plimbat pe străzile din Novocherkassk noaptea timp de cel puțin 2 ore. Mai mult, încălcând grav regulile de circulație. Una dintre ele, trecerea la roșu, a fost prezentată în videoclip.

După cum scrie Donday-Novocherkassk, accidentul s-a întâmplat când adolescenții se întorceau deja acasă. La cotitura spre Molodyochny, șoferul a pierdut controlul mașinii care se deplasa cu viteză mare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel