Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chefi la cuțite marti, 15 iunie. Ultima probă înainte de finală. Cei trei finaliști, aflați azi
WhatsApp
Marți, 15 iunie este ultima probă din semifinala Chefi la Cuțite din acest sezon. Până la finalul emisiunii aflăm cine sunt cei trei finaliști, așa că rămâneți pe site pentru a vedea evoluția semifinalei și cine sunt cei trei care se vor lupta pentru marele premiu. Astăzi, în ultima probă, concurenții vor găti ceva ce-i reprezintă, un "signature dish". Primul finalist anunțat este Cătălin Amarandei, de la echipa lui Dumitrescu. A doua finalistă este Elena de la echipa lui Sorin Bontea. Ultimul finalist anunțat a fost Narcisa de la echipa lui Cătălin Scărlătescu. 
Chefi la cuțite marti, 15 iunie. Ultima probă înainte de finală. Azi aflăm finaliștii

Știrea este updatată la minut, astfel că în momentul în care se vor afla finaliștii, veți putea citi toate detaliile în această știre. Vă prezentăm relatarea live a concursului din această seară, cu ce a gătit fiecare și cu observațiile chefilor: 

După ce în ediția de ieri au primit punctaje pentru "gustul copilăriei" și în cea de-a doua probă au fost nevoiți să gătească un desert din ciocolată, de această dată concurenții au avut libertate totală în a alege ce vor să gătescă. 

"Ultima probă din semifinale este și va rămâne "signature dish", semnătura voastră de bucătari. Numai că de această dată, mâncarea trebuie să se asesoneze cu un pahar de vin. Fiecare dintre voi veți trage căte un bilețel pentru ce vin credeți că se va potrivi pentru ce gătiți: roșu, alb sau roze," a anunțat Irina Fodor înainte de începerea celei de-a treia probe, cea decisivă pentru accederea în finală. Unii dintre concurenți și-au compromis însă șansele din primele două probe, acolo unde nu au gătit prea bine. Este și cazul lui Alex care nu a avut preparate prea apreciate. 

Riky a dorit să gătescă supă ramen cu susan. Felul de mâncare a fost foarte ușor de recunoscut de toți chefii. "E o farfurie foarte bună. E gustoasă, nu poți să ceri plating. E o supă picantă, e foarte bună. Are intensitate," a spus chef Florin Dumitrescu. "Este aproape la fel de bun ca ramen-ul cu care eu am câștigat acele dueluri," a spus chef Scărlătescu.

Chefi la Cuțite, marți, 15 iunie. Cei trei finaliști, proba finală

 

Elena a decis să gătească somon cu ou poșat. "E o combinație senzațională, îmi place," a spus Dumitrescu despre farfuria Elenei.  "Cu toate că nu sunt fan somon, e foarte gustoasă. O farfurie foarte bună, nu ai ce să-i reproșezi," a spus Sorin Bontea.

Narcisa a gătit piept de rață cu cartofi dulci, un preparat inedit pentru ea. "Cât de mișțo e piureul de vinete, e foarte interesant. În farfuria asta mi se pare că e o combinație de gust foarte interesantă. Oamenii ăștia și-au depășit condiția," a spus chef Florin Dumitrescu. "Îmi place tot, culoarea, dulceața, totul e foarte foarte bun," a spus chef Scărlătescu.

Kid a gătit porc Wellington. "Interesant, e un foietaj sărat. Dacă l-ar fi lăsat mai mult la cuptor și mai puțin în sare, ar fi ieșit perfect," a spus chef Sorin Bontea. "Are un gust sărat, dar e bun," a spus și Dumitrescu.

Valentina a gătit risotto cu fructe de mare. "Îmi place farfuria, îmi place gustul. Orezul e cremos, a avut grijă de plating," a spus chef Florin Dumitrescu. Alex de la Scărlătescu a gătit mușchi de vită cu fois gras. "Nu e o farfurie rea deloc, la fois gras-ul ăla trebuia să-l facă cu mai multă atenție," a spus Scărlătescu. "Îi lipsește ceva, parcă nu-i complet. Nu i-a dat nimic să-i taie amăreala," a spus chef Sorin Bontea care nu a fost foarte încântat de farfuria lui Alex.

Florin a gătit mușchi de vită cu piure de cartofi dulci. "Am vrut să-mi depășesc condiția cu aceasta farfurie," a spus Florin. "Are un gust foarte intens, e mișțo rău de tot. Ce mă deranjează e un pic țelina crudă, dar în schimb e foarte foarte gustoasă farfuria," a spus Dumitrescu. "E o farfurie foarte bună, complexă, foarte bine lucrată," a spus Sorin Bontea. 

Ștefan, unul din favoriții sezonului a gătit monk fish cu piure. "Nu are foarte multă culoare în farfurie," a spus chef Cătălin Scărlătescu. Florin Dumitrescu este însă de altă părere "e o farfurie cu personalitate, nu orice gătește așa ceva. E rafinament în farfurie"

Cătălin, unul dintre bucătarii foarte buni din acest sezon a gătit pește black code. "și-a ales foarte bine peștele. E foarte greu să nu gătești bine peștele. O farfurie foarte bine executată, foarte gustoasă," a spus chef Sorin Bontea. "Au demonstrat că știu să gătescă, oricine va ajunge în finală a demonstrat că își merită locul," a mai spus Bontea.

"Cea mai slabă farfurie din cea de-a treia probă a obținut 13 puncte," a anunțat Irina Fodor.

Cătălin de la echipa lui Florin Dumitrescu este primul finalist al sezonului.  Cel de-al doilea finalist este Elena, de la echipa verde, a lui Sorin Bontea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel