Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chefi la cuțite, 28 februarie. Un fost infractor a devenit bucătar talentat. Laurențiu Ardeleanu, detalii din fosta sa viață
WhatsApp
În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, unul dintre cei mai surprinzători concurenți a fost Laurențiu Ardeleanu. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit fiecare două rețete surprinzătoare.
Laurentiu Ardeleanu

După ce au votat, ușile s-au deschis și în platoul emisiunii și-a făcut apariția concurentul, pe nume Laurențiu Ardeleanu, fost infractor, azi un bucătar priceput, a uimit chefii în prima ediție din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Tânărul a dezvăluit că a avut un trecut destul de negru, marcat de numeroase infracțiuni.

„Înainte să devin bucătar am fost infractor. Tâlhăream, furam, intram peste oameni în casă. Și din nefericire am ajuns la facultate. M-am băgat într-un anturaj din ăsta, protestesc. M-am împrietenit cu unul cu doi, cu mai mulți, toți de meserie tâlhari. Mergeam prin parcuri și tot ce prindeam puști le luam și banii, și telefoanele și hainele și tot. Cred că am tâlhărit 130-140 de puști. Am intrat și peste studenți, luam murături, luam tot, chiar dacă nu foloseam”, a fost dezvăluirea incredibilă făcută de tânăr.

Laurențiu Ardeleanu a dezvăluit apoi că viața i-a scos în cale oportunitatea de-a se apuca de bucătărie. Chiar dacă a pornit de al spălat vase, azi tânărul este mândru de faptul că a ajuns un om muncitor și familist. În prezent, concurentul din prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” are trei fetițe și își dorește să demonstreze că merită șansa de-a merge mai departe, în competiție. Chiar dacă a avut și greșeli, Laurențiu Ardeleanu a primit șansa de-a merge mai departe în competiție.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel