Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie în Italia. Se caută familia unui român accidentat mortal
WhatsApp
Un cetățean român a fost accidentat mortal în Calabria, Italia, în seara zilei de marți, 30 ianuarie. Mai mult, șoferul implicat a fugit de la locul accidentului, fără să acorde primul ajutor, iar ulterior s-a aflat că acesta era sub influența substanțelor interzise.
Carambol cu cinci mașini în Pitești: O femeie care se afla pe stradă a fost rănită

Evenimentul a fost adus în atenția publicului printr-un mesaj tulburător postat pe grupul de Facebook „Voluntari în Europa” de către o femeie de naționalitate română, care lucrează ca asistentă medicală la un spital din Paola. Ea a relatat cu tristețe că un cetățean român în vârstă de 66 de ani, a fost lovită de un vehicul în localitatea Longobardi, provincia Cosenza, Calabria, șoferul fugind de la locul crimei. 

Într-un strigat de ajutor emoționant, femeia a cerut sprijinul comunității pentru a găsi familia victimei și a le aduce vestea tragică. Cu toate acestea, lipsa informațiilor precum o fotografie sau alte detalii despre Nicu a complicat eforturile de identificare și contactare a rudelor sale.

 

„Ar fi minunat dacă am reuși sa-i găsim familia”

 

„Buna ziuă, în primul rând mă simt obligată să felicit această inițiativă minunată care apropie inimile și rezolvă necesitățile multor persoane cu drag și sacrificiu! Mă alătur și eu din toată inima! Locuiesc în Calabria, sunt asistentă medicală la un spital din Paola și aș vrea să rezolvăm împreună o problemă mai puțin plăcută din nefericire: în seara zilei de marți , 30 ianuarie, un cetățean român a fost accidentat mortal de o persoană care a fugit de la locul accidentului fără să ofere primul ajutor. Din păcate nu se știe identitatea persoanei decedate pentru că era un „om al străzii” fără un domiciliu stabil. Singurele informații: avea 66 de ani, iar numele său e Nicu. Accidentul s-a întâmplat în localitatea Longobardi, provincia de Cosenza, Calabria. Ar fi minunat dacă am reuși sa-i găsim familia , să o anunțăm despre deces. Menționez că nu am o fotografie sau alte informații. O zi frumoasă tuturor!”, scrie femeia.

În urma apelului disperat, un alt membru al grupului a oferit o informație crucială: șoferul vinovat pentru accident ar fi fost depistat. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 37 de ani, care se afla sub influența unor substanțe interzise în momentul tragediei. 

Multe persoane au exprimat solidaritate și sprijin pentru familia și prietenii celui decedat în comentariile postării, cerând autorităților locale să asigure că vinovații sunt trași la răspundere conform legii. Ancheta continuă și autoritățile se străduiesc să aducă vinovații în fața justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel