Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cei trei români morți pe A1 veneau acasă din Italia. Imagini de coșmar de la fața locului (VIDEO)
WhatsApp
Un teribil accident a avut loc luni de dimineață pe Autostrada Sibiu - Deva, la km. 270, unde o mașină a intrat din spate, în plin, într-un utilaj de deszăpezire. Autoturismul, care e înmatriculat în Bacău, venea din Italia, scrie Ora de Sibiu. Trei dintre cei cinci oameni care erau în mașină au murit.
Sursa foto: colaj capturi Ora de Sibiu

Un utilaj al DRDP Brașov care efectua deszăpezirea bandei de urgență și avea girofarele și avariile pornite a fost lovit violent de un Opel care circula dinspre Deva spre Sibiu, pe A1, mașina fiind efectiv zdrobită de impact.

Cinci oameni erau în ea și veneau din Italia, potrivit Ora de Sibiu.

Autoritățile au trimis la locul accidentului un dispozitiv important de forțe, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport și salvare victime multiple, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă. Din păcate, salvatorii au găsit trei persoane încarcerate și toate trei au fost declarate decedate.

„La fața locului echipajele de pompieri militari au intervenit pentru descarcerarea a trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului. Alte două persoane implicate, de sex masculin, de circa 17 și 20 de ani, au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate.”, au transis reprezentanții ISU Sibiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel