Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce a pățit un român, care a găsit 4.000 de euro şi 47.000 de lei și a uitat să anunțe poliția
WhatsApp
Un bărbat din comuna Rusca Montană este cercetat penal de poliţişti după ce ar fi găsit în parcarea unui supermarket din Caransebeş o borsetă cu 4.000 de euro şi peste 47.000 de lei şi nu a anunţat acest lucru autorităţilor.  

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, citat de Agerpres, suspectul, de 46 de ani, a găsit banii într-un cărucior de cumpărături, alături de documentele de identitate, un telefon mobil şi alte bunuri ale unui bărbat din Râmnicu Vâlcea.

Fapta s-a petrecut pe 20 februarie, ulterior suspectul aruncând documentele de identitate şi borseta, dar păstrând banii şi bunurile. 
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Caransebeş, autorul a fost identificat în comuna Rusca Montană, pe numele său fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor".

Poliţiştii au recuperat întreaga sumă de bani şi bunurile pierdute, care au fost restituite bărbatului din Râmnicu Vâlcea. IPJ Caraş-Severin le reaminteşte cetăţenilor obligaţia legală ca în cazul în care găsesc bunuri sau alte obiecte de valoare să le predea autorităţilor sau celui care le-a pierdut în cel mult zece zile. În caz contrar, ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la o lună la trei luni sau amendă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel