Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz tragic: O româncă a fost sfâșiată de câinele vecinului, scăpat din lanț
WhatsApp
O femeie din județul Vâlcea, a murit în curtea vecinului ei, mușcată de câinele acestuia.

Potrivit autorităților,  femeia din comuna Stoenești, județul Vâlcea, a murit în curtea vecinului ei, mușcată de câinele acestuia, care a rupt lanțul când a văzut-o și s-a repezit la ea, scrie antena3.ro. Astfel, din primele cercetări, polițiștii au stabilit că femeia a vrut să se ducă în curtea vecinului.

Acolo, în curtea vecinului, erau legați doi câini din rasa Rottweiler. Când aceștia au văzut că femeia intră în curtea stăpânului lor, unul dintre ei a rupt lanțul și a mușcat-o de picior și de mână pe femeie. 

Aceasta nu a avut nicio șansă în fața animalului, iar în urma mușcăturii provocate de atacul câinelui, femeia a pierdut mult sânge și, în cele din urmă, aceasta a decedat.

 

Tragedie într-o familie de români. Băiețelul de doar trei anișori, ucis de câinele din curte

 

Astfel de cazuri sunt tot mai numeroase, astfel că în urmă cu câteva săptămâni, un băiețel de doar trei ani din Mangalia a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei. Câinele este în vârstă de cinci ani. La fața locului au intervenit medicii de pe ambulanță, care nu l-au mai putut salva pe micuțul care a decedat la spital. 

Din primele informații se pare că animalul era într-un țarc. La un moment, bunica băiețelului a mers să îl hrănească, iar micuțul s-a strecurat printre picioarele acesteia. Patrupedul s-a speriat și a sărit la copil, mușcându-l de cap.

Disperate, rudele copilului au cerut imediat ajutor, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea micuțului. Potrivit anchetatorilor, câinele era înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii și procurorii urmând să ia măsurile care se impun în acest caz. 

Câinii din această rasă au un caracter puternic si agresiv înnăscut, având nevoie de un stăpân care să știe să-i domine. Sunt câini de pază inegalabili, simpla lor înfățișare fiind un factor intimidant, fără să mai menționăm abilitatea lor de a înfrunta intrușii. Deținut de persoana nepotrivită, acest câine poate deveni periculos, dar cu un stăpân ferm și consecvent el poate fi un companion devotat și agreabil. Ceea ce trebuie să știți este că Presa Canario nu este un câine indicat pentru persoanele neexperimentate, potrivit site-urilor de specialitate.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel