Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz ȘOCANT! Doi frați ROMÂNI în vârstă de 5 și 8 ani, abuzați sexual de către iubitul mamei lor
WhatsApp
Caz șocant, în județul Vaslui. Doi frați în vârstă de 5 și 8 ani au fost abuzați sexual de către iubitul mamei lor.
freepik.com

Bărbatul de 32 de ani a fost arestat. Coșmarul celor mici a ieșit la iveală după ce băiatul mai mare i-a povestit mamei prin ce au trecut el și fratele său mai mic, în timp ce femeia era internată în spital cu un al treilea frățior, un bebeluș de 6 luni. Toți cei trei copii sunt acum în grijă unor asistenți maternali.

Mama copiilor abuzați și suspectul erau vecini pînă acum cîteva luni, cînd au devenit iubiți. Femeia, are trei copii, din relații anterioare și toți s-au mutat în vară în casă bărbatului.

În octombrie, tânăra a fost internată în spital cu mezinul, iar când s-a întors acasă, după două săptămâni, și-a găsit băieții mai mari speriați și bolnavi. Cel de 8 ani i-a povestit cu lacrimi în ochi chinurile la care ii supusese partenerul ei, în fiecare zi.

„Băiatul ăsta mare a venit la mine la poartă și a spus: mama, am crezut că nu mai vii acasă. S-a apucat de plâns. Mama, de ce plângi? Spune, mamă, adevărul. M-a folosit. Mă punea la somn, când pe mine, când pe... (numele copilului, n.r.). Lasă că anunț poliția. Mă frige inima pentru copii, i-am crescut", spune mama copiilor, potrivit Știrile PRO TV.

 

Suspectul a ajuns în arest

 

Tatăl bebelușului de 6 luni care i-a crescut este revoltat de ce li s-a putut întîmpla băieților.

„Când ea a fost în spital două săptămâni cu cel mic, el a abuzat de copii. I-am crescut de la 1 an. I-am schimbat de pampers. Să aud că își bate joc în felul asta de copii", spune fostul iubit al femeii.

Suspectul a ajuns în arest.

„Nu m-am gândit niciodată în viață că poate să facă așa ceva. A spus ceva, a recunoscut? Nu a recunoscut nimic, nici în față mea, nici în față lu tată-său, nimic, nimic", spune mama suspectului.

Copiii au fost preluați de medici și de psihologi, care au decis că ei nu se mai pot întoarce acasă, deocamdată, și că au nevoie de terapie de specialitate.

„Cei trei copii au fost preluați de reprezentanții noștri încă din momentul sesizării și au fost secuzizati în familiile unor asistenți maternali profesioniști", spune Irina Cîmpeanu, purtător de cuvânt al DGAPSC Vaslui.

„Din păcate, astfel de situații lasă efecte mari asupra psihicului și comportamentului persoanelor abuzate, spune Carmen, Preutu, psiholog.

Dacă se va dovedi vinovat, bărbatul arestat poate fi condamnat la 15 ani de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel