Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz înfiorător: Un român a murit, înecat într-un bazin cu reziduuri petroliere al unei benzinării dezafectate
WhatsApp
Un român a murit după ce a căzut într-un bazin cu reziduuri petroliere al unei benzinării dezafectate, de la intrarea în staţiunea Eforie Nord, dinspre municipiul Constanţa.
Caz înfiorător: Un român a murit după ce a căzut într-un bazin cu reziduuri petroliere al unei benzinării dezafectate

În urma incidentului, autorităţile au fost alertate printr-un apel 112. Imediat, la faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenţie, printre care şi elicopterul SMURD, scrie Agerpres. "În jurul orei 12,00, prin apel unic de urgenţă 112 am fost solicitaţi să intervenim la o benzinărie dezafectată de la intrarea în localitatea Eforie Nord, unde într-un bazin de combustibil era căzută o persoană.

La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD B, elicopterul SMURD şi un echipaj SAJ", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", Răzvan Parconie.

 

Medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat



Potrivit purtătorului de cuvânt, bărbatul a fost scos imediat din bazin și a fost preluat de medici. Astfel, cadrele medicale au încercat resuscitarea acestuia, însă fără succes, ulterior fiind declarat decesul bărbatului care a avut o moarte tragică.

"La faţa locului persoana a fost scoasă din bazin. Dat fiind că era în stop cardiorespirator, i s-au început manevrele de resuscitare. Ulterior, din păcate, aceasta a fost declarată decedată la faţa locului", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

De asemenea, în timpul intervenției, unui pompier i s-a făcut rău. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"Referitor la colegul căruia i s-a făcut rău în timpul intervenţiei, acesta a fost asistat la faţa locului, iar ulterior transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, conştient, cooperant, fără alte probleme", a afirmat reprezentantul ISU Dobrogea, scrie Agerpres.

 

Accident de muncă grav în Portul Constanța. Un șofer a murit pe loc, zdrobit de un pachet de cherestea

 

Un accident la fel de grav s-a produs la dana 18 a Portului Constanța. În urma evenimentului, un angajat  de 63 de ani a murit pe loc, transmite IPJ Constanța.  Poliția a fost anunțată prin numărul de urgență 112. La fața locului s-a constatat că este vorba despre un șofer care se afla în timpul programului de muncă. 

„Din primele informații, se pare că acesta ar fi coordonat de la sol procesul de încărcare al unui camion cu cherestea iar, la un moment dat, un pachet de cherestea fi alunecat și căzut din bena camionului, bărbatul fiind lovit în zona capului”, transmite poliția.

Un echipaj SMURD a sosit la fața locului și a constatat decesul bărbatului. A fost deschis dosar penal și se întreprind cercetări împreună cu reprezentanții ITM pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

În  data de 25.11.2021, în jurul orei 09:20, lucrătorul se afla în imediata apropiere autotrailerului, moment în care a fost surprins și strivit de un pachet de cherestea ce s-a răsturnat de pe platforma autotrailerului. Echipajul medical de la SMURD sosit la fata locului a declarat decesul. Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel