Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz înfiorător: Doi frați români, găsiți morți în baie de părinți
WhatsApp
O dublă tragedie a lovit, luni, o familie din județul Suceava, după ce doi frați în vârstă de 19 și 20 de ani au fost găsiți morți în baie, chiar de către părinții lor.

Potrivit ȘtirileProtv, se pare că unul dintre fraţi s-a dus să facă un duș, iar după câteva minute a intrat şi celălalt. Părinții au fost alertați de faptul că cei doi nu mai ieseau de acolo.

Astfel, aceștia au mers să vadă ce se întâmplă. Descoperirea i-a șocat, căci părinții i-au gasit pe amândoi în stare de inconștiență. Disperați, aceştia au sunat imediat la 112 să ceară ajutor.

Cadrele medicale ajunse la fața locului au început manevrele de resuscitare, însă fără succes.

Din primele informații, se pare că ar fi vorba despre o intoxicație cu monoxid de carbon, cel mai probabil de la instalația de încălzire cu gaz, care era defectă.

În urma tragediei, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să fie efectuată şi necropsia celor doi fraţi pentru a stabili cauza morţii, scrie StirileProtv.

 

Doi fraţi, de 20 şi 9 ani, spulberați pe trecerea de pietoni

 

O altă tragedie, în care au fost implicați tot doi frați, în vârstă de 20 şi de nouă ani, a avut loc în această dimineață. Cei doi tineri au ajuns marți dimineața la spital după ce au fost loviţi de un autoturism în timp ce traversau, pe o trecere de pietoni, o stradă din orașul Râmnicu Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, "din primele verificări, se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care în timp ce conducea un autoturism pe strada Ostroveni din municipiu, ar fi acroşat doi pietoni, un băiat de 20 de ani şi fratele său de nouă ani, care traversau strada.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor două persoane", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

În plus, în urma impactului violent, cei doi fraţi au fost preluaţi de un echipaj medical şi transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii fac acum cercetări la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul în care au fost implicațu cei doi frați, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel