Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz complicat în Italia: Adolescent român de 17 ani și unchiul său, ARESTAȚI în legătură cu uciderea unui MAFIOT italian
WhatsApp
Un adolescent român în vârstă de 17 ani a fost arestat în Italia, după ce a mers la poliție și a mărturisit că are legătură cu uciderea lui Franco Lettieri, un mafiot italian. 
masina_carabinieri

Polițiștii italieni au reţinut, duminică seara, un român în vârstă de 17 ani, pe care îl bănuiesc de implicare în uciderea lui Franco Lettieri. Fostul mafiot italian a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind înjunghiat de Petre Lambru, un român de 57 de ani. 

Acest caz se dovedește destul de complicat pentru autorități, având în vedere că în custodia lor se află deja Petre Lambru.

Cum s-a ajuns la uciderea fostului mafiot italian

 

Incidentul s-a petrecut vineri noapte, în localitatea Ascoli Piceno (regiunea Marche). Petre Lambru l-ar fi înjunghiat de două ori pe Lettieri și l-a lăsat să zacă într-o baltă de sânge pe stradă. Cu ultimele puteri, italianul a sunat la 112 și a spus cine l-a atacat.

Oamenii legii cred că cei doi au fost implicaţi într-un conflict provocat de o tranzacție cu droguri. În urma conflictului, românul şi-ar fi înjunghiat rivalul de două ori. 

La 48 de ore de la conflictul sângeros, nepotul lui Petre Lambru s-a prezentat singur la o secție de poliţie şi s-a predat. El a fost pus sub acuzare pentru complicitate la crimă. În urma acestui gest, polițiștii merg pe varianta potrivit căreia tranzacția nereușită s-ar fi petrecut între tânărul de 17 ani și italian, iar Petre și-a apărat nepotul cu un cuțit, relatează publicația newsmondo.it.

Franco Lettieri a avut legături cu un celebru clan mafiot italian, fiind pus sub acuzare. El a acceptat să colaboreze cu autorităţile italiene şi să fie trecut într-un program de protecţie a martorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel