Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cât costă o cameră de hotel în Coreea de Sud la mare: „În România doar în vise vezi așa ceva”
WhatsApp
O călătorie spontană în Coreea de Sud a unei românce mutată în Asia, alături de partenerul ei, a produs o dezbatere asupra unui aspect surprinzător: prețurile accesibile și calitatea de lux a camerelor de hotel din această țară. 
Cât costă o cameră de hotel în Coreea de Sud la mare: „În România doar în vise vezi așa ceva” / Foto: TikTok

Această descoperire a fost împărtășită cu urmăritorii săi români de pe TikTok, care au fost uimiți de ceea ce se poate obține pentru mai puțin de 200 de lei.

Într-un clip video, românca a prezentat o cameră de hotel cu dotări impresionante: o baie complet utilată, un pat mare confortabil, un birou, un televizor și un dressing, toate curate și bine întreținute. În plus, priveliștea panoramică către mare și oraș a adăugat un plus de valoare experienței de cazare.

„Uite ce primești cu mai puțin de 200 de lei în materie de camere de hotel în Coreea de Sud în orașul Busan. O baie dotată cu tot ce ai nevoie, duș, oglindă cu led, o cameră cu dressing, pat dublu, birou și un televizor. Totul este curat și aranjat, dar în banii aceștia ai o priveliște superbă. De asemenea, apartamentul fiind amplasat destul de sus are pe balcon o priveliște superbă către mare și orașul cu blocurile sale înalte și frumos luminate de pe plajă”, prezintă ea în filmarea de pe TikTok.

 

Românii au fost uimiți de preț

 

Reacțiile nu au întârziat să apară în secțiunea de comentarii, unde românii au exprimat uimirea lor față de condițiile excelente ale camerei de hotel, comparativ cu prețul accesibil de aproximativ 200 de lei.

„În România doar în vise vezi așa ceva la 200 de lei”, scrie o persoană. 

„Este super ieftin, o masă la un restaurant coreean pentru două persoane ne costă atât”, mai adaugă românca. 

O altă persoană a explicat că salariul mediu în Coreea este în jur de 2500 de dolari, deci prețurile hotelurilor sunt foarte accesibile și pentru ei.

„Din păcate costurile cazărilor în România sunt o glumă proastă”, a mai adăugat.

În această perioadă, Coreea de Sud și Japonia sunt destinații extrem de populare pentru turiști, datorită spectacolului natural al înfloririi cireșilor, atrăgând vizitatori din întreaga lume pentru a se bucura de acest fenomen minunat al primăverii. Evenimentele speciale și festivalurile organizate în această perioadă au adus și mai mulți turiști în aceste țări, care doresc să experimenteze frumusețea și cultura unică a locurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel