Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cât costă o băutură dintr-un pub din Dublin. Suma exorbitantă i-a șocat pe oameni
WhatsApp
Oamenilor nu le vine să creadă că un pub din Temple Bar din Dublin cere aproape 10 lire sterline pentru un Jagerbomb
Cât costă o băutură dintr-un pub din Dublin. Suma exorbitantă i-a șocat pe oameni / Foto: Unsplash

Clienților din pub-uri nu le vine să creadă că faimosul Temple Bar din Dublin cere aproape 10 lire sterline pentru vechiul amestec de Red Bull și Jagermeister.

O femeie care consuma băutura a făcut o fotografie cu nota de plată și a devenit virală în acest proces. Emily Bastow a împărțit o notă de plată în valoare totală de 42,55 euro pentru un Red Bull (6,35 euro) și patru Jagermeisters (36,20 euro).

Asta înseamnă 10,64 euro (9,49 lire sterline) pentru fiecare Jagerbomb.

 

 Suma exorbitantă pentru o băutură din Dublin

 

"Am eu vedenii", și-a legendarizat Emily postarea.

Dacă Jagerbombs nu erau destul de notorii, un parior însetat a ales să ofere din greșeală băuturii mai multă promovare, deoarece a spart una la ora 11 dimineața, în direct la BBC News.

 

 

 

În iulie 2020, o perioadă oribilă, în care pub-urile abia începeau să se redeschidă din nou după restricțiile de închidere, se pare că era mult de recuperat pentru timpul pierdut, iar oamenii s-au îndreptat spre cel mai apropiat bar pentru a începe să facă exact asta.

La un pub Wetherspoon din Londra, echipele BBC News au dat bacșiș pentru a intervieva câteva suflete curajoase ieșite pentru o sesiune de sâmbătă dimineața, iar un bărbat le-a oferit mai mult decât se așteptau.

Interviul s-a încheiat, iar intervievatorul i-a spus: "Vă las să vă întoarceți la băutură, să aveți o zi bună." El i-a spus pur și simplu prezentatorului: "Noroc." Apoi, și-a dat cu capul de băutură în direct la televizor, conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel