Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Carmen Tănase a renunțat la toate proprietățile și anunță că se mută: "Doar eu mă ocup de toate"
WhatsApp
Carmen Tănase s-a mutat din București într-un sat de lângă Târgoviște, unde se vede îmbătrânind liniștită. Cunoscuta actrița în vârstă de 62 de ani și-a cumpărat o casă mare la țară, renunțând la toate proprietățile din haosul capitalei.
Carmen Tănase a renunțat la toate proprietățile din București și anuntă că se mută: "Doar eu mă ocup de toate" / Foto: Captură video youtube

Carmen Tănase a povestit despre motivul mutării sale la țară,  și cum s-a obișnuit acolo, după aproape o viață întreagă trăită în București. În ciuda faptului că zona este mai liniștită, viața ei de zi cu zi este la pol opus. Actrița face naveta în București, zilnic și mărturisește că abia are timp să se ocupe de casa din Târgoviște.

 

„E mai greu decât la bloc”

 

„Am probleme tot timpul. Mereu apare ceva, sunt foarte multe de făcut și doar eu mă ocup de toate. E mai greu decât la bloc, am un om care mă ajută, nu pot să tund eu iarba singură”, a mărturisit vedeta, care locuiește împreună cu mama ei.

„Mama are 91 de ani, mai mult încurcă treaba, prefer să stea în casă. Ea crede că mai are 25 de ani. Nu prea apuc să stau acasă, apuc să petrec cam doar o zi pe lună, când sunt cam 7.000 de chestii de făcut. De obicei plec dimineața, mă întorc noaptea. La teatru nu avem zile libere, sâmbătă e repetiție, de obicei, iar duminică avem spectacol”, a povestit Carmen Tănase.

Carmen Tănase are cu siguranță multe poveșt din noul mediu în care s-a mutat, care nu a fost de la început prea primitor cu vedeta. Aceasta a fost nevoită să stea fără curent electric și a fost la un pas de incendiu. De asemenea, naveta este destul de obositoare, punându-i piedici uneori când vine vorba să meargă la spectacole.

„Sunt într-o panică totală tot timpul, dacă mă scoți din priză, mor. Mereu intervine câte ceva, cum a fost faza cu curentul, de am crezut că mor. Aveam repetiție, nu am mai putut ajunge… De la stâlpul de la poartă, de la firele de sus, curgeau scântei. Eram în panică, nu aveam cum să plec. S-a depistat la o căsuță din plastic de pe perete că firele erau arse. Puteam lua foc. A fost circ”, a mai spus actrița.

 

„Acum am mai multe pisici”

 

Actrița a povestit și despre lucrurile frumoase la țară. Carmen se bucură de spațiul mare din curte și liniștea ce o înconjoară, însă cea mai fericita este de noii săi prieteni necuvântători. Vedeta a adoptat o mulțime de pisici și câini.

„M-am dus să castrez doi motani, unul a fugit, am alergat după el, până la urmă l-am prins, dar nu știu cum. Acum am mai multe pisici, mi se lasă în spatele casei, doar nu o să-i las să moară de foame. Mai iau din ei, pe unii îi hrănesc, le fac căsuțe, nu-i pot lua însă pe toți, ca să intru în panică. Pisicile se înțeleg foarte bine cu câinii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine. Au mai plecat din ele, dar au venit altele. Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate”, a adăugat Carmen Tănase pentru impact.ro.

 

De la aglomerația din centrul vechi, la țară

 

Băiatul actriței, Tudor, a fost cel care a încurajat-o să se despartă de haosul din București, deși Carmen Tănase s-a declarat o iubitoare a muzicii și a zgomotului din Capitală. Cu toate acestea, a ales să facă această schimbare enormă în viața lor.

„M-am mutat la țară la inițiativa lui Tudor pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înțelept așa. Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară. Eu eram omul aglomerației până acum. Dacă se putea să îmi iau un apartament în Centrul Vechi, acolo unde e muzică. Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare. Cu evenimentele astea lucrurile astea s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era înainte.

El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu. Altădată aș fi zis să mă lase cu țara lui”, a povestit Carmen Tănase în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
RadioDCNews.ro
27 Martie 2023, 11:55
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35
DCMedical.ro
27 Martie 2023, 15:14
DCMedical.ro
27 Martie 2023, 15:14
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32
DCNews.ro
27 Martie 2023, 23:13
DCNews.ro
27 Martie 2023, 23:13
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32
Spectacola.ro
27 Martie 2023, 20:09
DCBusiness.ro
27 Martie 2023, 11:28
RadioDCNews.ro
27 Martie 2023, 11:55
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35
DCBusiness.ro
27 Martie 2023, 11:28
Spectacola.ro
27 Martie 2023, 20:09