Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Carmen Avram, interviul zilei: Viața la sat și planul UE pentru zonele rurale
WhatsApp
Europarlamentarul Carmen Avram va vorbi, miercuri, 23 februarie, la interviurile ȘtiriDiaspora și DCNews, despre un nou subiect extrem de interesant: viața la sat și investițiile planificate de Parlamentul European în zona rurală. 
Carmen Avram, la interviurile ȘtiriDiaspora și DCNews

ȘtiriDiaspora difuzează miercuri, 26 februarie, începând cu ora 11.00, un interviu cu europarlamentarul Carmen Avram. În cadrul interviului vor fi abordate o serie de teme legate de viața în zonele rurale și proiectele derulate la nivelul Parlamentului European pentru aceste zone.

În ultimii ani, tot mai mulți cetățeni din Uniunea Europeană au ales să trăiască în mediul urban, zonele rurale confruntându-se cu o depopulare accelerată. Astfel, multe locuri cu potențial imens, cu o valoare uriașă, au ajuns să fie părăsite, pentru că, în lipsa investițiilor și dezvoltării, nu ofereau nimic în afară de sărăcie. Acum, Parlamentul European promite o schimbare și va derula mai multe proiecte pentru a aduce viață în viața la sat. 

Europarlamentarul Carmen Avram va oferi o serie de explicații clare pentru românii interesați de acest subiect, care, în ultima perioadă, a devenit unul popular. 

Așadar, urmăriți interviul în exclusivitate pentru ȘtiriDiaspora și DCNews, dacă vreți să aflați despre șansa pe care UE o dă zonelor rurale, despre angajamentul Comisiei Europene pentru viața la sat, despre Pactul Rural al UE și Politica Agricolă Comună.

Interviul va fi transmis miercuri, 26 ianuarie, de la ora 11:00, pe DCNews.ro, DCNewsTV.ro, precum și pe ȘtiriDiaspora.ro (în cadrul aceste știri), dar și pe paginile de Facebook și YouTube ale site-urilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel