Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Carambol cu 85 de mașini pe o autostradă: Zeci de oameni au ajuns la spital
WhatsApp
85 de vehicule au fost implicate într-o uriaşă ciocnire în lanţ, pe o autostradă din statul american Wisconsin.
Carambol cu 85 de mașini pe o autostradă: Zeci de oameni au ajuns la spital

Zeci de persoane au fost rănite vineri într-un trafic masiv pe fondul zăpezii din sudul Wisconsin, care a blocat Autostrada Interstate 39/90 pentru ore în șir, au declarat autoritățile.

Patrula de Stat din Wisconsin a declarat că 85 de vehicule par să fi fost implicate și 21 de persoane au fost duse la spitalele din zonă pentru a fi tratate pentru răni care nu le puneau viața în pericol.

Oficialii Patrulei de Stat au spus că zăpada, gheața și condițiile de iarnă au fost factorii accidentului.

Cea mai mare parte din sudul Wisconsinului a rămas sub un aviz de vreme de iarnă vineri după-amiază, iar sâmbătă a fost și mai multă ninsoare.

 

Autostrada, blocată în ambele sensuri

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 12:30. în comitatul Rock, între Janesville și Beloit, a declarat patrula de stat într-o declarație postată pe pagina sa de Facebook. Soldații au sosit și au găsit autostrada blocată în ambele sensuri. Polițiștii au deviat traficul pe drumuri laterale. Toate benzile s-au redeschis la ora 21:45, a spus patrula de stat vineri seara.

WIFR-TV a postat un videoclip live cu scena chiar înainte de ora 16:00, arătând semiremorci susținute în timp ce lucrătorii de urgență asistau șoferii.

Începând de la ora 6 dimineața vineri, zona Beloit a înregistrat zăpadă, potrivit Serviciului Național de Meteorologie.

Patrula de Stat a declarat într-o declarație separată că un alt accident cu mai multe vehicule în jurul orei 13:30. Vineri a blocat autostrada Interstate 41 în direcția nord, în comitatul Kenosha, lângă granița Wisconsin-Illinois. Acele benzi au fost redeschise până la ora 19:35. Condițiile de zăpadă și gheață au luat în considerare și în acel accident, potrivit Patrulei de Stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel