Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Camion, încărcat cu 24 de tone de azotat, răsturnat pe șosea pe DN 2A în Ialomița. Traficul rutier este blocat
WhatsApp
Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, s-a produs, vineri după-amiază pe DN 2A, în județul Ialomița. Șoferul unui TIR a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu TIR-ul pe șosea
Camon,  încărcat cu 24 de tone de azotat, răsturnat pe șosea pe DN 2A în Ialomița. Traficul rutier este blocat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2A Slobozia-Constanţa, la ieşire din oraşul Ţăndărei spre Constanţa, judeţul Ialomiţa, un autotren încărcat cu 24 de tone de azotat s-a răsturnat pe partea carosabilă.

O parte din încărcătură (saci cu azotat) a ajuns pe suprafaţa de rulare. 

Şoferul tirului a suferit leziuni, urmând să fie evaluat medical. Traficul rutier este oprit în totalitate, la faţa locului acţionând forţe MAI.

Accidentul s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un TIR şi o autoutilitară, iar şoferul autoutilitarei a fost transportat la Spitalul din Ţăndărei pentru îngrijiri medicale, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

 

Azi dimineața, un alt accident rutier s-a produs în Cluj,  în care a fost implicat un microbuz cu elevi.

 

Microbuz cu elevi, accident serios! Doi copii și un adult au ajuns la spital, la Cluj

 

Un adult și doi copii au ajuns, în această dimineață la spital, în urmă unui accident rutier care a avut loc între localitățile Nireș și Unguraș din județul Cluj, în care a fost implicat un microbuz cu elevi.

În evenimentul rutier a fost implicat un microbuz școlar care a intrat în coliziune cu un autoturism. Din fericire, victimele au răni ușoare.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 7.00. În urma apelului la 112, la fața locului au fost trimiși pompierii de la Dej, o ambulanță dar și un echipaj SMURD. Ajunși acolo, salvatorii au găsit un microbuz pentru transport școlar și un autoturism avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Au fost consultați doi copii și doi adulți, de către echipajele de asistență medicală, dintre care un adult și doi copii au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. „La prima evaluare aceștia prezentau doar afecțiuni ușoare“, potrivit ISU Cluj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel