Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bombe aeriene, detonate pe Autostrada A8 în Germania
WhatsApp
Autoritățile din Germania au închis, joi dimineață, Autostrada A8 pentru a detona două bombe aeriene din cel de-al Doilea Război Mondial. 

Autostrada A8 (Munchen-Stuttgart) va fi din nou închisă joi dimineață, în zona orașului Gunzburg, din cauza detonării a două bombe aeriene din cel de-al Doilea Război Mondial. Potrivit poliției, cele două bombe au fost descoperite în timpul cercetărilor la sol în apropierea unei zone industriale.

Din cauza naturii lor, bombele nu au putut fi dezamorsate și ar trebui să fie detonate la fața locului, relatează RTL.

Astfel, autoritățile au anunțat că joi, începând cu ora 9.00, nicio persoană nu va avea voie să stea într-o zonă restricționată de 500 de metri în jurul locului descoperirii, traficul pe autostrada adiacentă urmând a fi deviat de la ora 10:00 până la ora 12:00.

A8 a fost deja închisă temporar săptămâna trecută din cauza detonării unei bombe. Acum trebuie așteptate din nou întreruperi majore în trafic, a anunțat poliția.

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

-----------------------------------

 

Citește mai departe: Germania. Mai mulți români, fraudă de 2 milioane de euro cu alocațiile pentru copii: Cum funcționa escrocheria de proporții

 

oliția și procurorii au percheziționat o grupare de români despre care se spune că ar fi înșelat statul german cu alocațiile pentru copii la scară largă. Au fost percheziții și în Gladbeck și Gelsenkirchen din landul Renania de Nord-Westfalia, Germania.

Peste 40 de locații din Germania și România au fost percheziționate, ieri, de forțele speciale. Au fost strânse probe și s-a executat un mandat de arestare. Procuratura responsabilă din Bochum nu a vrut să dea mai multe informații despre rezultatele raidului de la Gladbeck și Gelsenkirchen din Germania.

Conforma anchetatorilor, gruparea de români a adus familii sărace din România în Germania sub promisiuni false sau constrângere și a cerut aici alocație pentru copii pentru ei. Odată ce beneficiile au fost plătite, suspecții ar fi băgat în buzunar banii și au dus familiile înapoi în România.

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul este de până la două milioane de euro. Deocamdată nu se știe câți oameni aparțin grupării de escroci români, ancheta abia începe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel