Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bodyguardul român a lui Andrew Tate, dezvăluiri: „Unele dintre fete credeau că vor fi următoarea lui soție”
WhatsApp
Șeful bodyguarzilor lui Andrew Tate a declarat că acesta „ar putea fi puțin paranoic”.

Bogdan Stancu, un fost soldat al forțelor speciale care a lucrat pentru Tate și fratele său timp de mai mulți ani, a declarat că Andrew Tate credea că „cineva a vrut să-i facă rău”, informează Știrile PROTV. Dar nu era clar de unde credea acesta că vine amenințarea, a spus Stancu.

Declarațiile sale vin în momentul în care Poliția Română - care în weekend a percheziționat mai multe proprietăți aparținând celor doi frați - a anunțat că își extinde ancheta lui Andrew Tate, care a fost acuzat de viol, trafic de persoane și conducerea unei organizații criminale.

 

Românul nu l-a văzut niciodată pe fostul campion la kick-boxing să se comporte agresiv

 

Stancu a declarat pentru BBC că nu l-a văzut niciodată pe fostul campion la kick-boxing să se comporte agresiv în complexul său din România și spune că nu i s-a cerut niciodată să oprească pe nimeni să părăsească proprietatea.

El a acceptat că i s-a cerut ocazional să îndepărteze fizic unele femei pentru că era „prea bete” sau „făceau probleme”, dar a spus că nu a folosit niciodată forța.

Întrebat de ce se îndoiește de femeile care l-au acuzat pe șeful său, dar părea să nu se îndoiască niciodată de Andrew Tate, el a răspuns: „Nu mă îndoiesc niciodată de Andrew”.

Dar, a spus el, a fost corect ca poliția să investigheze și că, dacă frații Tate vor fi în cele din urmă acuzați și condamnați, ei vor trebui să plătească pentru crimele lor.

 

Poliția a confiscat mai multe mașini din colecția extinsă a fraților Tate

 

În weekend, poliția a confiscat mai multe mașini din colecția extinsă a fraților Tate - inclusiv un Porsche strălucitor, gri porumbel - în timpul raidurilor asupra proprietăților sale. Ultimele acțiuni ale poliției au fost considerate pe scară largă drept un semn că anchetatorii își extind căutarea de probe în acest caz.

Modul în care Andrew Tate și-a câștigat averea este o parte cheie a acestei investigații.

Poliția vrea să știe dacă a ademenit femeile în România cu promisiuni privind o relație serioasă sau căsătorie, înainte de a le forța sau de a le manipula să lucreze pentru el ca modele de videochat.

Anchetatorii analizează, de asemenea, acuzațiile de viol făcute de unul dintre martori.

 

Majoritatea femeilor care au petrecut timp cu frații Tate în complexul lor aveau sub 25 de ani

 

Majoritatea femeilor care au petrecut timp cu frații Tate în complexul lor aveau sub 25 de ani, a mai declarat Bogdan Stancu, iar cheltuielile lor au fost plătite de Andrew Tate.

„Unele dintre fete credeau că vor fi următoarea lui soție”, a spus bodyguardul.

Anchetatorii au confirmat că șase femei au fost identificate drept potențiale victime. Dar săptămâna trecută, două dintre femeile implicate anchetă au negat public orice maltratare din partea fraților Tate.

Femeile - care au tatuaje cu mesajul "Proprietatea lui Tate" și "Tate Girl" - lucrau în complexul din București unde Andrew Tate locuia cu fratele său și cu modelele care lucrau la afacerea sa cu videochat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel