Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Șofer român, mort într-un accident de microbuz: Alți doi pasageri se aflau în mașină
WhatsApp
Un român de 21 de ani a murit după un accident ciudat cu microbuzul pe care îl conducea, la Gingelom, Belgia.

Șoferul unui microbuz înmatriculat în România și-a pierdut viața în urma unui grav accident de circulație, petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 25 martie, pe drumul Borgwormsesteenweg din localitatea Gingelom (Limburg), Belgia. 

Băiatul, care avea doar 21 de ani, se afla la volanul mașinii care a ieșit de pe șosea în acel loc și s-a izbit de copaci.

Șofer român, mort într-un accident de microbuz în Belgia: Alți doi pasageri se aflau în mașină

 

Potrivit autorităților, șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil. Furgoneta a lovit mai mulți copaci și s-a oprit în mijlocul carosabilului. În dubă se aflau trei persoane, potrivit primelor informații. Unul dintre ceilalți pasageri a fost rănit ușor, iar celălalt a scăpat nevătămat.

Șoferul nu a supraviețuit impactului. Pompierii au amplasat un cort. Strada a fost închisă circulației pe cele două sensuri. Un expert în trafic a venit la fața locului. 

Vezi și:

Doi cetățeni străini au murit într-un accident cumplit în Vama Calafat. Dubița lor a intrat sub un TIR

 

Accident cumplit în Vama Calafat. Doi cetățeni străini au murit pe loc, după ce duba în care se aflau a intrat sub un TIR.

Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, 23/24 martie 2023, la ieșire din localitatea doljeană Basarabi. În autoutilitară se aflau șoferul, un cetătean turc în vârstă de 63 de ani, și o femeie de aceeași vârstă, de cetățenie bulgară.

La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un tir care era staționat pe partea carosabilă. Impactul a fost devastator. Autoutilitara a intrat cu toată partea din față sub astfel încât șoferul și pasagera nu au mai avut nicio șansă. Când au ajuns salvatorii la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru cei doi.

Anchetatorii cred că, cel mai probabil, șoferul turc a adormit la volanul autoutilitarei pe care o conducea.

Vezi continuare AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel