Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Răsturnare de situație în cazul românului găsit înjunghiat pe stradă. Toată familia lui a fost arestată: „Eu am făcut-o!“
WhatsApp
Un român a fost găsit înjunghiat pe o stradă din Rumbeke din municipalitatea belgiană Roeselare, provincia Flandra de Vest. Bărbatul, în stare critică, a fost dus la spital. Când și-a revenit, el a spus ce s-a întâmplat, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Românul de 54 de ani care a fost înjunghiat duminică seară este în afara oricărui pericol și se află, momentan, în libertate. El a mărturisit polițiștilor că mai întâi el și-a rănit soția și apoi s-a înjunghiat.

Vezi și:  Belgia. Român, înjunghiat pe stradă: Tragedia este plină de mister

Românul a fost găsit duminică seara în Rumbeke, întins în fața ușii, sângerând abundent. Omul era în pericol de moarte. Cu puțin timp înainte, fiul său își dusese mama la spital, cu răni înjunghiate la nivelul gleznor și brațelor.

Poliția a început o anchetă asupra a ceea ce se întâmplase în casă. Mama, fiul și fiica au fost inițial arestați. Au fost eliberați luni, după ce tatăl, care și-a revenit rapid, a mărturisit că și-a rănit soția cu un cuțit și apoi s-a înjunghiat.

Bărbatul a fost interogat pe larg, după care judecătorul de instrucție a decis să nu-l rețină. Există șansa ca soțul să fie nevoit să răspundă ulterior în instanță pentru rănirea soției sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel