Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Măsuri speciale la Anvers, al doilea oraș din ţară, devenit focar de coronavirus
WhatsApp
Al doilea cel mai mare oraș al Belgiei a devenit principalul focar în ceea ce specialiștii numesc deja al doilea val al pandemiei de coronavirus. Autorităţile au instituit carantina de noapte, iar guvernatorul provinciei a cerut populației să evite destinația Anvers.
belgia_anvers

Din cauza infecţiilor cu COVID-19, al doilea oraș al Belgiei este în carantină. De la ora 23.30 lumea este obligată să stea în casă până a doua zi la 6 dimineața.

"Aproape jumătate din infecţiile noi pe care le vedem zi de zi în Belgia se petrec în Anvers. Ceea ce înseamnă că focarul şi răspândirea comunitară pornesc de aici, din Anvers", a declarat Cathy Berx, guvernator al provinciei Anvers:

Străzile comerciale din Anvers sunt aproape pustii, iar magazinele de modă s-au reorientat. În aceste condiții, autoritățile fac apel la populația Belgiei să evite călătoriile la Anvers.

"Acesta este începutul valului al doilea, care se declanşează rapid. Asta arată cât de repede se poate răspândi această infecţie dacă nu păstrăm distanţarea socială. Şi necesită măsuri majore pentru a o controla din nou", spun un profesor de vaccinologie la Universitatea din Anvers. Belgia, greu lovită de infecțiile cu coronavirus în primăvară, este afectată de o creștere a numărului de cazuri. În ultima perioadă a înregistrat zilnic în jur de 450 de cazuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel