Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Trupul neînsuflețit al unei femei, găsit într-o valiză la subsolul unui bloc. O româncă și soțul ei exploatau fete lângă acea clădire
WhatsApp
Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit într-o valiză la subsolul unui bloc din Deurne, municipiului Antwerp din Belgia.

Cadavrul care a fost găsit într-o valiză la subsolul unui bloc de pe Bisschoppenhoflaan. Femeia nu a fost încă identificată, însă anchetatorii au o ipoteză: poate fi cineva care a lucrat în mediul prostituției.

Parchetul din Anvers nu confirmat ieri informația, dar conform presei din Belgia, rămășițele cărora a fost găsit trunchiul fără cap într-o valiză aparțineau unei femei care lucra în domeniul prostituției. Identificarea este în curs de desfășurare, dar nu este încă sigură 100%.

2. -imagine fara descriere- (belgia--trupul-neinsufletit-al-unei-femei--gasit-intr-o-valiza-la-subsolul-unui-bloc--o-romanca-si-sotul-ei-exploatau-fete-langa-acea-cladire-2.jpg)

„Atenție la aceste tipuri de escrocherii!” Cum au vrut doi români să cumpere mașină la jumătate de preț, în Belgia: „Au cerut să verifice lichidul de răcire”

 

Femeia ucisă poate fi o prostituată

 

Poliția a efectuat percheziții domiciliare pe tot parcursul weekendului în apartamentele de pe Bisschoppenhoflaan. Locuitorii au dat permisiunea pentru acest lucru. Toate camerele și dulapurile din locuințe au fost percheziționate, chiar și în frigider. Agenții căutau în principal urme de sânge, deoarece presupun că acea crimă trebuie să fi fost comisă în clădire sau cel puțin în apropiere. La subsol erau urme de sânge unde a fost găsită valiza.

Încă de vineri seara, unii locuitori s-au referit la activitățile de prostituție care au avut loc în clădire. Femeia ucisă poate fi o prostituată. Apartamentele ieftine de închiriat de pe Bisschoppenhoflaan au fost adesea folosite de proxeneți care își lasă fetele să primească clienți acolo. 

3. -imagine fara descriere- (belgia--trupul-neinsufletit-al-unei-femei--gasit-intr-o-valiza-la-subsolul-unui-bloc--o-romanca-si-sotul-ei-exploatau-fete-langa-acea-cladire-3.jpg)

La începutul lunii ianuarie, o româncă și soțul ei turc au fost condamnați la 24, respectiv 18 luni de închisoare efectivă pentru închirierea unui apartament pe Bisschoppenhoflaan unde prostituate românce își puteau primi clienții. Cuplul s-a ocupat și de publicitatea pe site-urile destinate pentru astfel de întâlniri și a primit în schimb 30% din veniturile prostituatelor. Apartamentul lor închiriat se afla lângă clădirea în care a fost găsită valiza în acest weekend.

Belgia. O moarte suspectă a unei românce a scos la iveală mai multe nereguli într-un bordel: Amenzi uriașe

SURSA FOTO: captură video pzc.nl

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel