Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
BĂTAIE DE JOC. Peste o SUTĂ de români au petrecut noaptea în aeroportul din Paris. Un om a fost luat cu SALVAREA
WhatsApp
Peste o sută de români au petrecut noaptea în aeroportul din Paris, fără să primească vreo explicaţie. Cursele cu care trebuiau să aajungă acasă au fost anulate.

Sunt foarte mulţi oameni blocaţi. Trebuia să decoleze la ora 21:20. Cursele au fost amberle anulate, atât spre Cluj, cât şi spre Bucureşti. Sunt foarte mulţi copii care nu au ce să mănânce, nu li s-a oferit nici apă şi nimeni nu ne-a oferit nicio explicaţie.

Din păcate, nu ne-a oferit nimic. Suntem blocaţi între porţile de îmbarcare şi porţile de trecere. Deja suntem trecuţi de porţile principale şi aşteptăm noi indicaţii. Lumea este foarte agitată. A venit şi o salvare care a luat pe cienva. Sunt persoane cu handicap care au început să urle că nu pot să urce în avion. Perosana respectivă a fost probabil dusă la spital. 

Atât poliţia, cât şi jandarmeria sunt în aeroport aici şi nu ne lasă să facem nimic, să mergem să ne luăm o apă. 

Am încercat să luăm legătura cu firma dar nu ni se spune nimic. Din câte ştim, au fost aseară două anulate către Maroc şi Serbia, operate de aceeaşi companie. Acum, cei care au rămas peste seară vor să urce în avioanele spre Otopeni. E totul un haos aici. Nimeni nu  ne zice nimic", a declarat un pasager, Andrei Pintenaru, pentru Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel