Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bărbat, atacat de un mistreț pe un teren agricol din județul Cluj. Victima, preluată de un elicopter SMURD
WhatsApp
Un bărbat de 64 de ani a fost atacat, sâmbătă, de un mistreț, în timp ce se afla pe un teren agricol din localitatea Unguraș, județul Cluj, unde, anterior, avusese loc o partidă de vânătoare ilegală. Victima a fost preluată cu un elicopter pentru a fi dusă la spital.

Polițiștii din Dej au fost sesizați că pe un teren agricol situat în localitatea Unguraș, un bărbat ar fi fost atacat de un mistreț. Polițiștii au victima, un bărbat de 64 de ani, care a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale și investigații de specialitate.

Cercetările efectuate de polițiști au arătat că bărbatul, în timp ce desfășura activități agricole, pe un teren aflat în extremitatea localității Unguraș, a fost surprins de un mistreț, care l-a rănit.

În apropierea locului unde s-a produs evenimentul a fost desfășurată, anterior, o partidă de vânătoare, în baza unei autorizații ce nu respectă prevederile referitoare la prevenirea pestei porcine africane. Cercetările continuă în cadrul unui dosar de cercetare penală, pentru documentarea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel