Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Băiețel român de 8 ani MORT la scăldat, în râul Putna
WhatsApp
Un băiat în vârstă de 8 ani din localitatea Boţârlău, care a plecat la scăldat împreună cu fratele său, s-a înecat duminică în albia râului Putna, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 16,30, două echipaje de pompieri din Focşani, cu două autospeciale şi o barcă pneumatică, au fost solicitate să intervină în localitatea Boţârlău pentru căutarea unui copil, posibil înecat în râul Putna.

Conform celor de la ISU, cel care a anunţat faptul că băiatul a intrat în apă şi nu a mai ieşit a fost fratele său, care a mers aproximativ doi kilometri până la magazinul din sat şi i-a alertat pe vecini.

La faţa locului a fost solicitată şi o echipă de scafandri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov, dar nu a mai fost nevoie de intervenţia lor deoarece pompierii vrânceni l-au găsit pe minor la distanţă mică de locul unde intrase să se scalde.

"Copilul a fost găsit, fiind declarat decedat de echipajul SAJ prezent la faţa locului în jurul orei 20,30. Echipa de scafandri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov s-a întors din traseu", au transmis cei de la ISU Vrancea, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel