Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Badantă moldoveancă agresată de un cuplu de români în Italia. Poliția a găsit filmările cu abuzurile în telefonul soției
WhatsApp
O femeie din Moldova, aflată în căutarea unui loc de muncă în Italia, a ajuns victima unui cuplu de români într-un caz şocant de abuz şi violenţă. Incidentul a fost adus la lumină după ce poliția a găsit filmări cu bătăile suferite de victimă în telefonul mobil al soției.
Badantă moldoveancă agresată de un cuplu de români în Italia. Poliția a găsit filmările cu abuzurile în telefonul soției

Cei doi agresori, un bărbat în vârstă de 41 de ani și soția sa de 37 de ani, ambii cetățeni români, au fost arestați de Brigada Mobilă din Catania. Ordinul de arest a fost emis de către gip-ul din Catania, la cererea procuraturii districtuale locale, în urma acuzațiilor de rele tratamente, vătămare corporală și violență sexuală în grup.

Investigația condusă de Poliția din Catania a început după ce Serviciul de Cooperare Polițienească Internațională a primit o sesizare la 4 aprilie privind "posibile rele tratamente împotriva cetățeanului moldovean", conform presei străine. Această sesizare a fost probabil făcută de către femeie unor membri ai familiei sale, care au luat inițiativă. Echipa de investigație s-a deplasat rapid și a reușit să localizeze cei doi agresori și victima.

 

Cei doi români au fost arestați

 

Ancheta a dezvăluit că femeia moldoveancă, care a sosit în Catania în decembrie 2023 împreună cu o altă persoană în căutarea unui loc de muncă, a fost adusă în casa cuplului de români din Bronte pentru a îndeplini sarcini casnice și pentru a avea grijă de copiii lor mici. Însă, în loc să găsească un mediu sigur și protejat, ea a devenit victima unor abuzuri repetate, suferind leziuni corporale grave, inclusiv o fractură deschisă la claviculă, cu un prognostic de 30 de zile.

Un aspect uluitor al acestui caz este faptul că soția agresorului a filmat unul dintre actele de violență sexuală cu telefonul mobil. Au fost găsite trei înregistrări video în telefonul mobil al femeii de 37 de ani, acestea oferind probe suplimentare în dosar.

Ca urmare a anchetei, bărbatul a fost plasat în detenție preventivă în închisoare, în timp ce soția sa a fost plasată în arest la domiciliu, fiind obligată să poarte o brățară electronică. Victima a fost preluată și dusă într-o unitate protejată pentru a-i asigura siguranța și recuperarea după traumele suferite.

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel