Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Avion cu 200 de pasageri la bord, la un pas de prăbușire: „Am auzit un zgomot puternic, apoi aeronava a început să tremure”
WhatsApp
Clipe de groază pentru pasagerii unui avion Ryanair. La scurt timp după decolarea din Mallorca, aeronava a raportat o defecțiune tehnică. A fost demarat protocolul de urgență.
Avion cu 200 de pasageri la bord, la un pas de prăbușire- Am auzit un zgomot puternic, apoi aeronava a început să tremure. Sursa foto: freepik.com

După o vacanță relaxantă, majoritatea pasagerilor își doreau să ajungă cât mai repede aasă. Cu toate acestea, 201 de pasageri au experimentat momente de groază în cursa aeriană  Insula Baleare - Hamburg.

La scurt timp după decolare, un Boeing 737 MAX de la Ryanair a avut probleme tehnice cu motorul. Piloții au decis să se întoarcă pe aeroportul din Palma.

Ziarul Mallorca Zeitung a raportat despre „aterizarea de urgență” sâmbătă după-amiază, 7 octombrie. Un incident similar a avut loc în august pe un zbor Lufthansa cu 200 de pasageri la bord.

Sâmbătă, 7 octombrie, un avion Ryanair din Palma de Mallorca a fost nevoit să facă o aterizare de urgență. Din cauza unor probleme tehnice, avionul Ryanairs-a rotit de mai multe ori deasupra aeroportului din Mallorca.

 

Avionul Ryanair a survolat de mai multe ori aeroportul din Palma și zonele învecinate

 

Avionul companiei aeriene low-cost irlandeze trebuia să transporte 201 de pasageri către Hamburg.  acolo. Potrivit ziarului Mallorca Zeitung, aeronava a pierdut din putere din cauza defectului tehnic. Din punctul de vedere al piloților, o continuare în siguranță a zborului nu mai era garantată.

„La aproximativ o jumătate de oră după decolare, s-a auzit un zgomot puternic la unul dintre motoare și aeronava a început să tremure”, relatează martorii oculari pentru Focus.de.

Pentru a ateriza în siguranță, potrivit platformei online Crónica Balea, avionul Ryanair a survolat de mai multe ori aeroportul din Palma și zonele învecinate pentru a consuma kerosenul. Între timp, la aeroport a fost demarat un protocol de urgență. La aproximativ 80 de minute de la decolare, avionul a aterizat în siguranță pe aeroportul Mallorca.

Serviciile de urgență de la pompieri și Garda Civilă au ajuns la aeroport. Potrivit presei, niciun pasager nu a fost rănit. Nici traficul aerian nu a fost afectat din cauza incidentului.

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel