Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autoturism, spulberat de un TIR, în județul Sibiu. Șoferul mașinii, în stare foarte gravă
WhatsApp
Un accident rutier grav a avut loc, joi seara, pe Drumul Naţional 1, la intrarea în Cristian. Un autoturism şi un TIR s-au izbit violent, şoferul autoturismului fiind grav rănit.
Autoturism, zdrobit de un TIR, în județul Sibiu. Șoferul, în stare foarte gravă

Un echipaj de la Descarcerare, un echipaj de pompieri şi trei echipaje SMURD intervin la locul producerii evenimentului. Trei persoane sunt implicate în accident, doi bărbaţi şi o femeie.

Din primele informații este vorba despre şoferul TIR-ului, care primeşte îngrijiri medicale, o femeie care primeşte de asemenea asistenţă medicala şi şoferul autoturismului, care este rănit grav şi se află în stop cardio-respirator. Echipajele de prim ajutor efectuează manevrele de resuscitare.

Traficul rutier este blocat complet în zona producerii accidentului rutier. Din informaţiile furnizate de reprezentanţii Poliţiei judeţene Sibiu reiese că autoturismul se deplasa pe sensul Sibiu spre Cristian, când TIR-ul a pătruns pe drumul naţional, ieşind din curtea unei societăţi comerciale.  Autoturismul era condus de un sibian, in vârsta de 35 de ani, care se afla în maşină şi cu soţia sa, de 30 de ani. La volanul TIR-ului era un timişorean în vârsta de 43 de ani, despre care s-a descoperit că s-a urcat băut la volan. 

„Conducătorul ansamblului TIR a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Traficul rutier este in continuare blocat, iar poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile in care s-a produs accidentul rutier”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel